Ima ko kod za MTV na digitallworld ja mislim da je to nagravision ili mediaguard nemogu nać nikako!!!!!!!!!!111
Ima ko kod za MTV na digitallworld ja mislim da je to nagravision ili mediaguard nemogu nać nikako!!!!!!!!!!111
teško da ćeš to nać, ali nekad bilo pa ne znači da više nema, probaj na LINK
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
ej ekipo evo izaso novi vPlug 1.7.0,Emunation 1.4.3.4, KeyUpdater XP 1.2,
You Hack me!
Zelio bih koristiti satelitski internet pa me zanima jeli ima neki besplatni a ako ne koji je najpovoljniji?
za satelitski internet trebas imat upload, modem ili dsl ili kabel, bilo sto sto salje podatke.. cijene se krecu oko 100 kn za velike brzine..pogledaj si malo..
pogledaj malo po netu imas Pre-Paid pristup internetu putem satelita ASTRA(19,2° East), to imam ja..ok je
evo cijene:
Min.
aktivacija=55€ (12 mjesečna preptlata bez naknade za aktivaciju)
SatSpeed
FLAT UNLIMITED
3mj.
max. kapacitet 256 kbit/s 18,99 EUR / mjesečno
max. kapacitet 400 kbit/s 29,95 EUR / mjesečno
max. kapacitet 1024 kbit/s 44,00 EUR / mjesečno
max. kapacitet 1536 kbit/s 49,95 EUR / mjesečno
max. kapacitet (6AM-12PM) 256 kbit/s / (12PM-6AM) 1024 kbit/s 29.95 EUR / mjesečno
You Hack me!
Potrazi balkan-erp pa ces vidjeti sto je satelitski download
Kakav je to vPlug, cemu sluzi ,Emunation i KeyUpdater XP 1.2, My Theatre - za sto je ovo, za reciever? Da li ide na bilo koji ili mora biti neki odredjeni?! Molim da mi se pojasni cemu sluzi koji program, mi smo imali Neotion box 501, sad nam se taj pokvario i zeljeli bi uzeti novi receiver, neki koji se moze puniti preko neta, prijedlozi?
vplug-plug in za dvb programe kao kaj je progdvb, my theatre, sky view i ostalih, koji sluzi da automatski trazi cid-ove i update radi softcam.key i s2emu, tj.trazi kljuceve i update radi programa sa svjezim kljucevima.
My Theatre
Program za gledanje kanala (programa) slicno nesto progdvb-u, samo ljepseg dizajna al slabijih karakteristika, preporucam dobri stari progdvb
Moze se koristit na svim reciver karticama.
You Hack me!
Ok hvala, no nisam bas shvatila, zamjena za postojeci software koji dodje sa receiverom ili software za komp?
Ne znam sto su to dvb programi, ni sto su cid-ovi, da li se kljucevi traze preko kartice? (btw gdje se nabavi i koliko dodje kartica, na njoj su pretpostavljam liste programa?), mi do sada nismo imali karticu nego smo iskljucivo punili reciever kodovima preko kompa. Pa bih molila malo detaljnije objasnjenje. I molim prijedlog za receiver novi, da li neki tipa elit ili quadro od 400kn, digimax ili siemens od 600 ili topfield za 750kn...otprilike koji su vodeci po kvaliteti i pouzdanosti...gledam ve-mil i hgspot pa mi je sve isto.
hvala jos jednom
edit: suprug je isao uzeti topfield t4000t, ili tf5000ci ili tf6000fe, no tamo su mu rekli da ovog prvog nema a da su ova druga dva zemaljski prijemnici te da ne hvataju satelit. A ja sad gledam pa pise da je ovaj prvi dvb-t a ova druga dva s-dvb, nije mi sad jasno nis...ako nama treba reciver za satelit sta da gledam onda da budem siurna da je to to.
Zadnji uredio daspei : 16-08-2007 u 11:08
ej dečki imam jedno pitanje da li bi mogao nekako otključati si kanale na digi tv da imam napr. mtv europe i to jer mi je ovo sve zaključano!hvala
★★★★★
evo link sa kljucevima
http://www.croteam-sat.org/aploud/ skidaj!
You Hack me!
Evo razmišljam o kupovini digitalnog recivera za FTA programe (dakle free) i sad neznam kojeg da uzmem...
Yumatu MX ili Victory FTA? Također imaju istu podršku i emodulatore...
Razlika je 50 kn u cijeni (Yumatu 400kn, Victory 450kn)
Razmišljam da ću uzeti onog do kojeg ću prvo naići...![]()
Nego veći problem mi je naći sljedeći lnb...tražio sam svuda, pogledao sve dućane putem net i nitko u ponudi nema ovaj lnb...
Dakle radi se o Twin LNB Inverto Silver Tech 0,2dB
Zna možda ko gdje bi ga mogao naći jer mi hitno treba i poludjet ću....
Evo ipak sam se odlućio za Yumatu MX +![]()
* MPEG II I DVB kompaktibilnost
* Prijem FTA (slobodnih) TV i Radio kanala
* 3000 memorijskih mjesta za TV i Radio kanale
* brza promjena kanala
* Višejezični OSD izbornik
* Prijemnik ima 1 ugrađenu igru
* 4 znamenkasti prednji display
* težina: 2 kg
* 2 x SCART (TV i VCR)
* RS232 serijski priključak za napredne korisnike (nadogradnja software-a)
* Modulator UHF CH 21-69 podesivo
* SPDIF digitalni audio izlaz
* LNB IN ulaz i LOOP (prolaz)
* ANT IN ulaz i TV OUT izlaz
* VIDEO cinch izlaz
* AUDIO L/R cinch izlaz
* 0/12 V kontrola
* DiSEqC 1.0 i DiSEqC 1.2
Također sam našao ovaj LNB i sve ostalo kaj mi je potrebno...drugi tjedan ću ići to kupiti....![]()
s kojim programom gledas satelitsku dali je rijec o pci kartici ili satelitskom uredaju za tv?!
You Hack me!
ako gledas programe sa nekim dvb programom na netu, skines si vPlug 1.8.6 download i ekstraktiras ga tj instaliras ga u folder plugins (on sluzi za automatsko pronalazak kljuceva i skidanje tj.refresh stalno radi u dvb programu) i S2Emu 1.26 skines (sluzi sa cidanje kodova) a kodove skines softcam.key i njih stavis sa s2emu u dvb folder di ti se nalazi *.exe datoteka od dvb programa.
Moja preporuka programa za gledanje ti je progdvb. Zakon program!
Ak trebaš kaj il ak ti nije jasno samo zovi, zovi...
You Hack me!
izasli novi TechniSat Driver 4.4.1 RC2 za texhnisatove kartice...ako je ko probo ili ce probat, nek posta dali su stabilni i kak rade?!
You Hack me!
samo da pitam:Jeli tako da svi kodovi vrijede za samo 7 dana i onda moras traziti nove da bi opet otkljucao yaj paket programa??
bok prijatelju!
Ovak kljuceve ti neke mjenjaju svakih 10-15 min, neki traju dan pa do par dana, zato ti slusi onaj vplug da automatski sam kad treba skine nove kljuceve i napravi refresh, a za ovo mi se cini da traju jedan dan..imas automatskih downlodera koji odma sa servera svakih 15-20 min skidaju kljuceve...
nadam se da si me skuzil![]()
You Hack me!
skuzio sam samo da jos kupim satelitsku.![]()
evo postam privatnu poruku od kontakta sickjedi koji me je zatrazio za pomoc, pa da odgovore podjelim sa svima vama:
satelitska televizija
pozdrav!
Evo ovako imam par pitanja za tebe o satelitskoj televiziji:
1.dali se mogu gledati kodirani programi?
2.kako upisati kodove za gledanje kodiranih programa na televizijski prijamnik?
3.kad uzimam kompjutorski prijamnik jel moram uzimati jos dodatno i tanjur ili ne?
4.kolika je otprilike cijena za kvalitetan tv i pc prijamnik za satelitsku televiziju?
Hvala unaprijed.
ODGOVORI:
1.Mogu se gledat kodirani programi, ali ne svi, sve ovisi o kljucevima, trebaju ti kljucevi
2.Gledat možeš i na televizijskom prijemniku samo trabaš ukucat kodove u njega tj.update mu napravit kodova u njegov software ili karticu
3.Moraš uzet tanjur, naravno i LNB digitalni.
4.Za komp PCI kartica cca 500 kn, za TV cca 800 kn
You Hack me!
pozz svima...ak mi moze nek da pomogne,imam dig receiver OPTICUM 4000A i STRONG 6004,pa bi tija da njeg prikopcam na PC,i da dekodiram sve kljuceve...e sta mi je sve potrebno za tako nesto...unaprijed hvala
Bookmarks