ekran od e700 ti je bolji jer je TFT
Znam da je ovo Samsung dio foruma al molim vas da mi pomognete jer se nemogu odlucit.....znaci mob mi je na duze vremena pa bi htio da ne zeza svako malo i nemojte ono svako svoga konja hvali..ko je imo oba u ruci nek mi kaze.....uglavnom me zanima kvaliteta display-a....znam da SE ima fotoaparat u manjoj rezi i sve al ja bi kao sto rekoh htio cut usporedbu ekrana...
Unaprijed hvala!
Pozdrav
ekran od e700 ti je bolji jer je TFT
ti to ozbiljno?požalio si?
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
E700 nema e-mail klijent, bluetooth, mogućnost stavljanja slika koje ste uslikali uz ime pozivatelja i još neke sitnice koje SE T610 ima. Što se tiče ekrana, bolji je na E700 ali sve u svemu bolji izbor je T610 jer daje najbolji omjer cjene i mogućnosti - best buy.
uzimaj E700. bez pardona.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Evo sve ti je rekao. I slažem se s njim. Ak hoćeš drage volje ti prodam svoj jel ga ionako ne koristimPoslao: damir_8
E700 nema e-mail klijent, bluetooth, mogućnost stavljanja slika koje ste uslikali uz ime pozivatelja i još neke sitnice koje SE T610 ima. Što se tiče ekrana, bolji je na E700 ali sve u svemu bolji izbor je T610 jer daje najbolji omjer cjene i mogućnosti - best buy.
a brzina tj.sporost eriksona? to mi je jako vazno-meni,pisanje poruka i to?Poslao: damir_8
znam al T610 u odnosu na T68 jel ima napretka??? Mislim trebalo bi bit al jel vrijedi to ubrzanje sta ili ne??Poslao: cyberphere
Nešto je sporiji kod Sony Ericssona
t610 je jeftiniji od e700 za 150E... a one sitnice poput stavljanja slike uz ime pozivatelja su beskorisne...... to opče nije bitno...
a nemozes tako reci
...kad bi ja birao,uzeo bi E700...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Itekako je brži od t68!Poslao: YeLLOw_1
znam al T610 u odnosu na T68 jel ima napretka??? Mislim trebalo bi bit al jel vrijedi to ubrzanje sta ili ne??
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Imala sam oba dva moba i oba dva su dobra, ali E700 je puno puno bolji, ako već možeš birati izaberi Sasmung definitivno.
@YeLLOw_1
A šta bi tebi trebao imati handy? Mislim da će se tako lakše saznati koji bi tebi došao u obzir!
Tko rano rani, rano dan zajebe!
Imao sam oba u ruci i oba su odlicna telefona. Mislim da je E700 dosto dosta bolji. Meni su display i kamera najvazniji sto je naravno kod E700 puno boli. Mislim da je naj naj najveca mana kod T610 joystick. Skroz je los.... Meni je se E700 toliko svidio da sad prodajem 3650 i uzimam E700.
Ma joj prvo su bile bitne samo funkcije. I tad sam kupio 3650 i irDa. I stalno sam se igro s tim. Pa sam onda zezno svoju karticu od 16 mb, pa mi je sve ohladilo. A brat mi je kupio e700 i zaljubio sam se. Ono pravi je sminkerski mob, ima bolji display a i kameru nego 3650. A to mi je sad bitno...
..."mendax3",....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
dvije najvaznije stvari su mi ekran i funkcijePoslao: Oryon
@YeLLOw_1
A šta bi tebi trebao imati handy? Mislim da će se tako lakše saznati koji bi tebi došao u obzir!
ekran kolko sam skuzio boji je definitivno samsungov al su funkcije kolko ja sam ja citao na strani SE....i personalizacija nije nikakva kod samsunga a na SE su mi super teme i te stvari
zadnje je kamera..koja je kod e700 puno bolja i slike su kvalitetnije a da ne govorim o buno boljoj rezi....
....tak da sam jedan dan gotovo idem po samsunga pa onda drugi dan....se vec spremam po SE-a.....ma neznam ni sam....![]()
uzmi e700.
ako te tolko muči personalizacija moba onda uzmi nokiju.....
Bookmarks