U 4 godine koristenja UIQ mobitela i isprobavanja svega i svacega NIKADA nisam naletio na virus. Mislim da nemas brige oko toga. Sa antivirusom ili bez njega.
Po meni to sluzi samo tome da McAfee mazne nesto para.![]()
Ovako...uzeo sam web'nwalk XL paket i odlučio ozbiljnije koristiti internet na mobitelu. Imam instaliran anitivirusni program McAfee VirusScan koji trenutno i koristim...
Znaima me kolika je opasnost da pokupim neki virus ili neko smeće s neta (tipa da mi nabija impluse i slično) i koliko je ovaj novi UIQ 3.0 tome podložan? Imate li za preporučiti neki dobar antivirusni program ili mi je ovaj dovoljan?
Bom Chicka WahWah
U 4 godine koristenja UIQ mobitela i isprobavanja svega i svacega NIKADA nisam naletio na virus. Mislim da nemas brige oko toga. Sa antivirusom ili bez njega.
Po meni to sluzi samo tome da McAfee mazne nesto para.![]()
Puno hvala na odgovoru...i ja sam koristio dosta UIQ, ali internet zbilja rijetko...znači, UIQ nije tak osjetljiv kao npr. moj komp doma na kojeg se svaki drek primi...
Bom Chicka WahWah
Mislim da bi se prije moglo nesto popusiti prilikom instalacije nego da bas na netu nadjes stranicu koja ima virus za UIQ3.
Bookmarks