Macromedia Dreamweaver 8 + Adobe photoshop CS2
zna li itko kakav dobar program za web design...
Macromedia Dreamweaver 8 + Adobe photoshop CS2
iPhone 5s 16 GB
...jel taj program barem jednostavan?
onako, ni ja ne znam s kodovima, sve radim u design stilu, pa nesto samo na kodovima ispravim. ako ces raditi kao i ja u design, bit ce ti i vise nego dovoljan
iPhone 5s 16 GB
Za početnika nisu baš...aliii...nisu niti teški.
Tko god krene u takav poslić mora shvatiti da to nije peace of cakei da treba uložiti nešto truda.
Programi zaista nisu toliko složeni koliko ih ljenčine opisuju, ali zahtjevaju nešto vremena da se prouče opcije.
Što se mene tiče dosta su intuitivni.
da nije problem u tome,skužit ću ja to,ove ostale stranice koje vam daju kao besplatnu stranicu i forume su meni za ku.ac,zato jer ti daju malo ili ništa mjesta za uploudanje svojih stvari na njih i imaju čudnu domenu(nije com),pa su minimalne šanse da ih netko primjeti...
Sta ti govoriš,imaš tone CMS-a,recimo joomla,mambo,i php-fusion su odlicni,i imaju odlicne template a mozes i sam prepravljati ili raditi template.
Only a girl can judge me
da al nije to to,kao kad sam napraviš svoju stranicu![]()
Za čovjeka koji traži savjet za program za design je i joomla editiranje remek djelo...
mambo, nuke itd su odlične stvari recimo za mene...
ja sam ljen programirati i updateati svoj cms, pa mi je lakše skiniti joomlu koja je provjereno dobra ( nema vec pola godine exploita na njoj ) te praviti za nju komponente i vlastiti design...
inace... to ako ti mislis da je lako radit na joomli onda se varas...
osposobit web stranicu sa unikatnim dizajnom za joomlu, nuke bilo sta je isto kao i radit html stranicu...
samo ovim putem odma dobijem podrsku za dodavanje sadrzaja naknadno,..
za napraviti svoju stranicu Syon,nije dovoljno znati samo dreamweaver,nego trebas i Mysql bazu znati raditi,onda php ili asp,nije samo html dovoljan,a joomla ti to omogucava i onda ti je sve jasnije i imas stranicu dok ucis kako je raditi,a da ne pricamo o izradi template-a
Only a girl can judge me
pa za neku jednostavnu stranicu dosta je i html i dreamweaver. Pogledaj moju stranicu (link je u potpisu). Cijela je napravljena u HTML-u u design modu u DW. Nije nesto posebno ali nije ni neki skart
iPhone 5s 16 GB
možda da za početak probaš sa Publisherom? Dio Officea,jednostavan do bola. Kad se malo ufuraš (tj. nađeš granice programa),onda na red dolaze Dreamweaver i Photoshop. Malo kasnije će ti možda trebati i Visual Studio ili PHP,ako se baciš u web-aplikacije. Ja sam tako počeo,sad sam na fazi učenja Dreamweavera. Joomla mi je isto genijalna,malo se pomučiš u početku,ali kasnije samo bacaš sadržaj gore,praktički bez potrebe za editiranjem samog koda stranice. Puno uspjeha u učenju![]()
nego, pogledaj si Microsoft Expression.. to ti je novi program koji dolazi kao dopuna office live ( 2007ici )
u biti ... frontpage je propao, a ovdje ti je intergriran i publisher i frontpage i jos su dosta toga pokupili sa d.weavera... super je sto ima jako lijepu podrsku za css i eto ... za početak je ok...
Hvala puno
Bookmarks