= Citat = Izvorno postao glaw Pregledaj post
ne znam dal uopće ikog zanima, al frend je konačno otišao u ameriku a moj novi fotić me već čeka tamo- tak da ću za 2 tjedna postat ponosni vlasnik mju750ice -iako to već formalno pravno jesam....
fala još jednom svima na savjetima-definitivno su mi bili od ogromne koristi i usmjerili me na ultracompact klasu i već gore spomenuti fotić...btw.cijena fotića,torbice i 2gb kartice 1750 kn (fakat se isplatilo pričekat s obzirom na zagrebačke cijene)
pozdrav svima do nekog novog shopinga, pitanja, problema ili pokojeg mog komentara moje nove foto pile
Cestitke na kupnji!

U svakom slucaju izvrsna cijena, sa foto aparat i sitnice potrebne za normalan rad.

Evo ljudi, svi koji imate frendove po brodovima starce u prekooceanskoj plovidbi...evo ideje. Inace ovo nije prva ovakva informacija koju sam dobio.

Vec vise ljudi mi je davalo provratne informacije i vrlo povoljnim kupnjama u Australiji, Kanadi ili SAD. Jest da nije usput i da sam odlazak tamo radi kupnji nije isplativ, ali ako imate nekoga tko ide isplativa je opcija dati pare pa da vam kupi sto trazite (jedini je problem ako donese krivo ).