Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 41

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kak sad stvari stoje čekat ću frendov put u usa- kopajući malo po netu skužil sam da je definitivno dosta povoljnije tam nešto kupit...
    nakon dugo traženja savjeta i kopanja mislim da cu uzet nekaj iz ultra compact klase...e sad da ne bude da sam sve dileme rješil zanima me još par stvari-što se cijena tiče canon ixus 65 (iliti američki powershot sd 630) bi me došao gotovo isto kao olympus mju 750 (opet po amerikačkom stylus 750)...ovaj muu ima neke osnovne karakteristike bolje od ixsusa al vidim da je po svim recenzijama lošiji- od kvalitete fotki pa nadalje-kaj me zbunjuje s obzirom na npr. čak 5X optički zoom(naspram ixsusovi 3X)...
    najčudnije mi je kaj canon a i većina 2.ih digitalaca ima nešto bolje ocijene od kupaca nego od ofišl rivjuersa a kod mjua je osim relativno loše ofišl ocijene, ocijena kupaca još niža!!!
    jel netko zna zakaj i kakvi su vaši dojmovi i usporedbe ova 2 digitalca?
    evo ja, sam do frendovog puta u usa našao nova pitanja, a kak je do puta još dosta-vjerojatno ne i zadnja
    pozdrav i zahvala svima kaj mi se trude pomoć

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao glaw Pregledaj post
    kak sad stvari stoje čekat ću frendov put u usa- kopajući malo po netu skužil sam da je definitivno dosta povoljnije tam nešto kupit...
    nakon dugo traženja savjeta i kopanja mislim da cu uzet nekaj iz ultra compact klase...e sad da ne bude da sam sve dileme rješil zanima me još par stvari-što se cijena tiče canon ixus 65 (iliti američki powershot sd 630) bi me došao gotovo isto kao olympus mju 750 (opet po amerikačkom stylus 750)...ovaj muu ima neke osnovne karakteristike bolje od ixsusa al vidim da je po svim recenzijama lošiji- od kvalitete fotki pa nadalje-kaj me zbunjuje s obzirom na npr. čak 5X optički zoom(naspram ixsusovi 3X)...
    najčudnije mi je kaj canon a i većina 2.ih digitalaca ima nešto bolje ocijene od kupaca nego od ofišl rivjuersa a kod mjua je osim relativno loše ofišl ocijene, ocijena kupaca još niža!!!
    jel netko zna zakaj i kakvi su vaši dojmovi i usporedbe ova 2 digitalca?
    evo ja, sam do frendovog puta u usa našao nova pitanja, a kak je do puta još dosta-vjerojatno ne i zadnja
    pozdrav i zahvala svima kaj mi se trude pomoć

Official review - ersi su ipak nesto malo zahtjevnija ekipa od prosjecnih korisnika i kadri su vrlo lako uociti nedostatke koji prosjecan korisnik ne primjeti. Stoga njihove opaske treba uzeti uz rezervu s obzirom na svoje afinitete. Tako npr. ako je recenzent primjetio nedostatak u sferi joristenja foto aparata koja ne zanima potencijalnoga kupca, doticni taj navedeni nedostatak moze zanemariti. Ako pak recenzent primjeti lose ponasanje aparata u uvjetima smanjena svjetla ili puno suma na fotografijama fotografiranima u takvim uvjetima, a vama treba za tulume i pijanke...tada opasku recenzenta treba uzeti vrlo ozbiljno!

Sto se mju 750 modela tice, po specifikacijama je bolji od u temi spominjanih Ixusa. Takodjer taj sam Olympus imao prilike oprobati i mene je odusevio izradom, izgledom i materijalima. Za neke podrobnije foto testove nisam imao vremena tako da u kvalitetu fotografskih rezultata ne mogu ulaziti, ali mogu reci da sam misljanja kako su mju7xx, definitivno korak naprijed u odnosu na sve ostale Olympus modele, te kako su se sa doticnim foto aparatima, postavili na razinu konkurencije u ultra compact klasi, sto se za ostale Olympus ultra compact modele ne bi moglo reci!

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Najmanji digitalac
    By cyberphere in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 01-03-2004, 20:54
  2. koji digitalac do 2500 kn
    By dvd in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 19-02-2004, 14:09
  3. Još jedno, hm, sportsko pitanje
    By Sljaka in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 39
    Posljednji post: 20-05-2003, 20:59
  4. mobitel koji pliva na vodi?
    By gIK in forum Sony Ericsson