kak sad stvari stoje čekat ću frendov put u usa- kopajući malo po netu skužil sam da je definitivno dosta povoljnije tam nešto kupit...
nakon dugo traženja savjeta i kopanja mislim da cu uzet nekaj iz ultra compact klase...e sad da ne bude da sam sve dileme rješil zanima me još par stvari-što se cijena tiče canon ixus 65 (iliti američki powershot sd 630) bi me došao gotovo isto kao olympus mju 750 (opet po amerikačkom stylus 750)...ovaj muuima neke osnovne karakteristike bolje od ixsusa al vidim da je po svim recenzijama lošiji- od kvalitete fotki pa nadalje-kaj me zbunjuje s obzirom na npr. čak 5X optički zoom(naspram ixsusovi 3X)...
najčudnije mi je kaj canon a i većina 2.ih digitalaca ima nešto bolje ocijene od kupaca nego od ofišl rivjuersaa kod mjua je osim relativno loše ofišl ocijene, ocijena kupaca još niža!!!
jel netko zna zakaj i kakvi su vaši dojmovi i usporedbe ova 2 digitalca?
evo ja, sam do frendovog puta u usa našao nova pitanja, a kak je do puta još dosta-vjerojatno ne i zadnja
pozdrav i zahvala svima kaj mi se trude pomoć

ima neke osnovne karakteristike bolje od ixsusa al vidim da je po svim recenzijama lošiji- od kvalitete fotki pa nadalje-kaj me zbunjuje s obzirom na npr. čak 5X optički zoom(naspram ixsusovi 3X)...
Odgovori uz citat
Bookmarks