Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Motorola V3i
    Operater
    Vip
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Što se tiće Vodafone live portala ista stvar kod mene, samo sam tamo i dobiva vječito nešto za gprs, isto nešto sitno, ali stavi ti 50 lipa na recimo 200 000 pretplatnika, i eto finianciraš dobar dio SZK....bilo je jednom problema sa tarifnim modelom što nije proprocinalnu danima u mjescu koje sam koristio naplačeno, ali je to riješeno nakon poziva na szk, ali ovo sa gprs prometom se ponavlja....bed mi je više zvati....jer sam luđi nego oni, ako ih svaki mjesec zovem zbog 50 lipa...neka im bude

SMSator Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2002
    Mobitel
    LG L90 Dual
    Operater
    vip TELE2
    Godina
    45
    Bodovi
    68.694
    Nivo
    63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Bodovi: 68.694, Nivo: 63
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam radio test sa tim Live portalom i surfanjem preko Nokie 6600,korištene su Model 50+Opcija SMS i VIPme SEND tarife.

Na pretplati su uvijek naplaćivali 0,59kn(PDV uključen) svaki puut kad bi surfanjem prešao 400kB,sve ispod toga mi nije naplaćeno.

A sa VIPme-jem sam namjerno radio u po 2,45MB odjednom,na isti način kako i dok je pretplata bila u telefonu,izađem iz pretraživača i na računu ne fali niti jedna jedina lipa.

Nisam još pitao u čemu je stvar jer ću vjerojatno dobit jedan od odgovora koje je naveo jdabic1 pa nezam dali uopće pokušati.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    neki stari
    Operater
    BonBon
    Godina
    43
    Bodovi
    15.084
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Bodovi: 15.084, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sms freak Pregledaj post
    Ja sam radio test sa tim Live portalom i surfanjem preko Nokie 6600,korištene su Model 50+Opcija SMS i VIPme SEND tarife.

Na pretplati su uvijek naplaćivali 0,59kn(PDV uključen) svaki puut kad bi surfanjem prešao 400kB,sve ispod toga mi nije naplaćeno.

A sa VIPme-jem sam namjerno radio u po 2,45MB odjednom,na isti način kako i dok je pretplata bila u telefonu,izađem iz pretraživača i na računu ne fali niti jedna jedina lipa.

Nisam još pitao u čemu je stvar jer ću vjerojatno dobit jedan od odgovora koje je naveo jdabic1 pa nezam dali uopće pokušati.

ovo sto na pretplati guce na prepaidu ne to nemam blage..meni je na prapaidu gutalo i na pretplati..oni se vade na mobitel..kazu da mobitel nema odgovarajuce rijesen sistem odjave sa vodafona portala. Kad se spajas na vodafon i dok surfas po njemu nista se ne dogadja ali prilikom odlaska sa vodafona mora se poslat odredjeni signal (automatski to mobitel radi) koji operateru znaci prekid web sesije ili ce inace shvatiti kao odlazak sa vodafona i odmah ce naplatiti osnivni paket gprs prometa a to je valjda tih 59 lipa. Uglavnom ne treba odlaziti sa portala crvena tipka i recimu da zelim prekid nego na opcije i prekid. Ovo sto sam naveo pali i smanjuje njihovo kupljnje ali ne ukida nazalost i dalje oni vole malo po malo kupit.

Evo dobio sam odgovor od sluzbe za korinike sa standardinim s******. Kazu javite se pa ce me tamo sutirat na druge pa ce mi rec sad je obracunsko razdoblje i sl tak da samo mi korisnici zadnja rupa na svirali. Jos jedan od problema je sa trajnim nalogom. Odbili mi ga kazu racun nije prosao u banki ja u banku kazu nije se ni pojavio racun kod njih. Nikad nisi u pravu kod njih to je za popizdit a da ne spominjem zene koje rade kod njih jadna nezna sta prica i takva mi bude pomogla (naravno ima i sposobnih svaka cast al ja iamm srece da uvijek naletim na ovu babu) .
    Zadnji uredio jdabic1 : 22-01-2007 u 13:08 Razlog: Nove informacije

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove