ja nisam nista stavljao na mob jer nemam kabel a bt na kompu mi ne radi, ali igram nogomet koji dodje vec na mobitelu, i to mi je najbolji nogomet koji sam igrao na mobitelima.
Evo otvaram ovu temu jer sam nasao dosta igrica za ovaj mob ali mnoge ne rade tj niti jedna 3d sa autima. imam da rade neke jako lose ili 3d ali recimo golf, ali nijedna sa autima pa me zanima kakva s vasa iskustva?
soft je 38, i vrtim do sada ustvari samo jednu igru s time da ima gresku da se izoblicava ona crta za pretjecanje na sredini ceste pa da li je to mozda greska u igrama ili u mobu?
ja nisam nista stavljao na mob jer nemam kabel a bt na kompu mi ne radi, ali igram nogomet koji dodje vec na mobitelu, i to mi je najbolji nogomet koji sam igrao na mobitelima.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
Ima ti par 3D igrica s autima koje isprobano rade među igricama što je uploadao V3rt!g(o), evo ti link na te igrice: Mega upload (36MB)
Ja ih nisam još sve isprobao, tko zna možda ima neka bolja 3D...
Ono sa crtom ti nije greška, već igrica jednostavno nije dobro prilagođena mobitelu.
Meni je tako nekoliko igrica gubilo sliku, pa i nakon stavljanja najnovijeg fw-a.
Koliko igara od tih na listi pouzdano radi i funkcionira??!
Od 10 kojih sam probao samo jedna radi kako treba: Sven004
Evo, ja imam na mobu Bimmer Street Racing i radi ok. Igra je 3D
http://gallery.mobile9.com/f/34253/
http://www.justbeonline.net @ web katalog
jel bitno??!?
Evo skinuo sam ovu 3d igru,radi ok,a što se tiče onog downloda od 36 mb==>95% igara mi radi normalno tako da preporučujem download...ima za svakog ponešto,a kome preko 300 java igara nije dovoljno onda neznam šta bi on!
da,jel bi mogao tko stavit ovih 36megi na rapidshare jer se prek megauploada neda skinut,moze al se treba registrirat a to kosta...thx
Per@
Zadnji uredio zerobravo : 02-08-2007 u 00:48
ovo sa mozillom ti ne radi kaze da nekaj nevalja sa instalacijom da je fajl corrupted,a skidam sa mozilline stranice,jel moze tko ovo ko je skinuo stavit na rapid share ili nekak da se zaobide mozilla,jer nikak se neda....
Per@
samo da velim skinuo sam ovo sa megauploada i onak igrice su ok samo se nemre nikaj igrat prek blututa,igrice sa Sony Ericssona nemrem igrat, fali mi neka java nemam pojma,ali Sony Ericsson moze igrat moje igrice bez beda,nije mi bistro,inace je ok ali me software muci pre spor je i zna stekat ili se zbloka,jel tko od vas ima novi sftware jeli kaj bolje,sad cu ih za koji dan stavit na rapidshare pa ce oni koji imaju problema moci skinuti
Per@
evo ja sam skinuo 50-ak igrica i neznam sta da radim sa njima...uopce kako da ih stavim na mob...iako znam da ce ih barem 5 radi na siemesu c81 jer taj mobitel ne podrzava 60%java igrica....no svejedno kako instalirat igricu u mob....
Šta gledaš majmune!!!
Pa ja recimo imam citac kartica, i stavim direktno na karticu i pokrenem sa moba, tj instaliram i to je to!
Nije istina,ja sam skinul jos igrica bas za siemense i svako malo,kad se instaliram izbaci neku java gresku,nis mu ne pase,primjer je onaj 3d-rally,ne znam tocno kak se zove, kad krenem igrat championship redovito se zbloka i onda vadi bateriju i trista cuda, a ima jos tih igrica...
Per@
Recite mi jeli se taj problem sa javom moze rijesiti stavljanjem novog softwarea? Jeli tko probao,ja jos nisam nabavil kabl da ga promjenim?
Per@
ja imam softvare verziju 51...i mob. mi je u factory modu....igrica ima u folderu par slika, logo i ostale gluposti....i evo ovako ja to ubacim u folder data...i igricu nemogu pokrenut jel nije instalirana a jos uz to igricu nemogu instalirat preko mpm-a iako moj mob podrzava tu igricu...
Šta gledaš majmune!!!
igricu stavi na karticu ili u memoriju mobitela i pokreni,pa ce te pitat gdje hoces da ju instalira u igre ili aplikacije i ti odaberes on instalira pa te pita hoces li ju pokrenuti ti kazes da i problem rijesen,zanima me mozes li pokrenuti igrice koje se igraju na SE-u jer sve igre za siemensa pmozes bez problema pokrenut na SE.
Per@
Bookmarks