Prikazujem rezultate 1 do 25 od 70

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    35
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.429, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. prije nego sto kupis mob od nekog svercera isprobaj ga metnes svoju sim karticu i isprobaj sve ono totalno (bluetooth,irda,sms,zvucnik,kameru...(ponesi i svoj da prebacis nest na svoj i obrnuto da vidis jel radi BT,irda...)) ako neda da ga isprobas nemoj ga kupit jer sigurno je sj....
    2.ako kupujes na crno seri mu da nemas love i spusti cijenu za 200-300kn ako neda za manje reci ´´to mi je puno,imam(pokazez mu kesovinu) samo(npr.) 1500kn(izvadis iz dzepa samo 1500kn, drugo ostavi u dzepu)´´kad vidi kesovinu prodat ce ti ga a ustedices nesto love taman za mem. karticu
    tak sam ja kupio svoj k750 i odlicno radi vec 1godinu i par mjeseci ,cuo sam da se na k750 cesto sjebe joystick al ja nisam imo tih problema
    3.ako mislis da je mob ukraden promjeni imei(serijski broj mobitela)jer ako je mob ukraden kad stavis sim karticu u mob i upalis ga on se spaja na mrezu kartice ,ako je vlasmik prijavio krađu mobitela i dao imei svom operateru oni ce znat koga zoves s tog moba,saljes poruke,cija je sim kartica u mobu saznat ce ko si i naje... ces .Lik od kojeg kupujes sigurno ti nece rec jel ukro mob,zato prvo promjeni imei ako mislis da ga je lik ukro(na TopSony imas programe koji to mogu npr. sonics tools,GsmOnlineTool ovo bi trebo bit odgovor na drugi dio tvog pitanja
    Zadnji uredio Most Wanted : 20-01-2007 u 19:37

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao speedy_220 Pregledaj post
    ako mislis da je mob ukraden promjeni imei
    Koliko znam IMEI broj se ne može mjenjati.
    Eto ja sam imao peh i kupio od jednog člana na forumu mobitel prije mjesec i pol dana, i prije dva tri dana sam čuo da je policija bila kod mojih doma i tražila me zbog moba jer je ukradena roba.
    Naravno našli su me jer je registriran moj broj.
    Nikada nisam imao nikakvih problema do sada. Nisam uopće očekivao da će me netko ovdje ovako sjebati.

Koliko znam sada se ne smijem rješiti uređaja jer činim krivično djelo...svjesno preprodajem ukradenu robu, tako da sada čekam kada će i meni pokucati na vrata i doći oduzeti uređaj.
    Ostat ću i bez para i mobitela.

Za popizditi.
    Ako netko ima kakav pametan savjet dobrodošao je.
    Samo molim bez dječjih pametovanja.
    Zadnji uredio Wisher : 28-01-2007 u 12:57

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    35
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    Koliko znam IMEI broj se ne može mjenjati.
    Eto ja sam imao peh i kupio od jednog člana na forumu mobitel prije mjesec i pol dana, i prije dva tri dana sam čuo da je policija bila kod mojih doma i tražila me zbog moba jer je ukradena roba.
    Naravno našli su me jer je registriran moj broj.
    Nikada nisam imao nikakvih problema do sada. Nisam uopće očekivao da će me netko ovdje ovako sjebati.

Koliko znam sada se ne smijem rješiti uređaja jer činim krivično djelo...svjesno preprodajem ukradenu robu, tako da sada čekam kada će i meni pokucati na vrata i doći oduzeti uređaj.
    Ostat ću i bez para i mobitela.

Za popizditi.
    Ako netko ima kakav pametan savjet dobrodošao je.
    Samo molim bez dječjih pametovanja.
    http://img262.imageshack.us/img262/4...8120732dm2.png
    ovaj program mozes skinut na www.topsony.com

Super-forumaš
    Datum registracije
    Mar 2006
    Mobitel
    SE P1i, iPhone 3G
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    To je za SE.
    Ne za Njoku !
    Ja imam slučaj sa nokiom.
    I možeš li ti osobno potvrditi da taj software zaista mjenja IMEI?
    A i tako se sada mogu fućkati...doći će mi po mob i tako.
    A moram ga imati uz sebe jer znaju da je kod mene.
    Zadnji uredio Wisher : 28-01-2007 u 13:41

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    35
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao observer Pregledaj post
    To je za SE.
    Ne za Njoku !
    Ja imam slučaj sa nokiom.
    I možeš li ti osobno potvrditi da taj software zaista mjenja IMEI?
    da mjenja,samo SE al mjenja

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    E63
    Operater
    vip (komplet 100)
    Godina
    48
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. prije nego sto kupis mob od nekog svercera isprobaj ga metnes svoju sim karticu i isprobaj sve ono totalno (bluetooth,irda,sms,zvucnik,kameru...(ponesi i svoj da prebacis nest na svoj i obrnuto da vidis jel radi BT,irda...)) ako neda da ga isprobas nemoj ga kupit jer sigurno je sj....
    2.ako kupujes na crno seri mu da nemas love i spusti cijenu za 200-300kn ako neda za manje reci ´´to mi je puno,imam(pokazez mu kesovinu) samo(npr.) 1500kn(izvadis iz dzepa samo 1500kn, drugo ostavi u dzepu)´´kad vidi kesovinu prodat ce ti ga a ustedices nesto love taman za mem. karticu
    tak sam ja kupio svoj k750 i odlicno radi vec 1godinu i par mjeseci ,cuo sam da se na k750 cesto sjebe joystick al ja nisam imo tih problema
    3.ako mislis da je mob ukraden promjeni imei(serijski broj mobitela)jer ako je mob ukraden kad stavis sim karticu u mob i upalis ga on se spaja na mrezu kartice ,ako je vlasmik prijavio krađu mobitela i dao imei svom operateru oni ce znat koga zoves s tog moba,saljes poruke,cija je sim kartica u mobu saznat ce ko si i naje... ces .Lik od kojeg kupujes sigurno ti nece rec jel ukro mob,zato prvo promjeni imei ako mislis da ga je lik ukro(na TopSony imas programe koji to mogu npr. sonics tools,GsmOnlineTool ovo bi trebo bit odgovor na drugi dio tvog pitanja
    Evo da se i ja ukljucim u ovu temu!
    Ja bi se koncetrirao na ovo drugo tj ukradeni mob, jer sto se tice ispravnosti to mozes najvaznije opcije provjeriti odmah a dosta ljudi daje i pisanu garanciju tak da to nije problem.
    Dakle ak je ukradeni mob, ja sam imao takav slucaj tj meni su ukrali pa znam sve cake, ali mala ti je vjerojatnost da ces na takvi naici tj ak netko traga za takvim mora se ici preko suda, platit dosta skupa tuzba a to se ne isplati.
    Npr meni su maznuli njoku 6630 i sad tuzba su mi rekli preko soma pa sam odustao, ali caka je ta sto NITKO ne moze izbrisati stari imei broj tj moze se ukucati i novi, ali ostaje i stari, tako je tvornicki napravljeno, stvar je sigurna, to pouzdano znam od visoko rangiranog tipa u policiji, nazalost nije mi uspio sredit da pratim mob bez tuzbe...ali nikad se ne zna mozda jednog dana se odlucim cisto iz znatizelje...znaci ekipa ne zna da u biti nisu prekucali stari vec mob odasilje oba imeia, tak da bi i servis mogao nadrapati....

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Apr 2005
    Mobitel
    Pocket Loox T830
    Operater
    t-mobile
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ljudi oprostite sta ovako upadam ali da li postoji neki WEB SITE na kojemu postoje podaci o ukradenim mobitelima(npr modeli telefona i njihov IMEI),tj da mozemo provjerit preko neta jeli nas mobac kojeg kupimo na crno ukraden, pa u tom slucaju mozemo odmah prijaviti policiji?

Slične teme

1. Mob do 2000 kn (ne na crno)
    By OuttaControl in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 03-08-2006, 01:51
  2. Gumirani mobiteli
    By hrc777 in forum Općenito
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-07-2006, 23:32
  3. Mobiteli u . .. .
    By Jamal in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 8