Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 70

Threaded View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    Trenutno X1 5130xm
    Operater
    BonBon Vip
    Godina
    35
    Bodovi
    9.429
    Nivo
    23
    Bodovi: 9.429, Nivo: 23
    Bodovi: 9.429, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. prije nego sto kupis mob od nekog svercera isprobaj ga metnes svoju sim karticu i isprobaj sve ono totalno (bluetooth,irda,sms,zvucnik,kameru...(ponesi i svoj da prebacis nest na svoj i obrnuto da vidis jel radi BT,irda...)) ako neda da ga isprobas nemoj ga kupit jer sigurno je sj....
    2.ako kupujes na crno seri mu da nemas love i spusti cijenu za 200-300kn ako neda za manje reci ´´to mi je puno,imam(pokazez mu kesovinu) samo(npr.) 1500kn(izvadis iz dzepa samo 1500kn, drugo ostavi u dzepu)´´kad vidi kesovinu prodat ce ti ga a ustedices nesto love taman za mem. karticu
    tak sam ja kupio svoj k750 i odlicno radi vec 1godinu i par mjeseci ,cuo sam da se na k750 cesto sjebe joystick al ja nisam imo tih problema
    3.ako mislis da je mob ukraden promjeni imei(serijski broj mobitela)jer ako je mob ukraden kad stavis sim karticu u mob i upalis ga on se spaja na mrezu kartice ,ako je vlasmik prijavio krađu mobitela i dao imei svom operateru oni ce znat koga zoves s tog moba,saljes poruke,cija je sim kartica u mobu saznat ce ko si i naje... ces .Lik od kojeg kupujes sigurno ti nece rec jel ukro mob,zato prvo promjeni imei ako mislis da ga je lik ukro(na TopSony imas programe koji to mogu npr. sonics tools,GsmOnlineTool ovo bi trebo bit odgovor na drugi dio tvog pitanja
    Zadnji uredio Most Wanted : 20-01-2007 u 19:37

Slične teme

1. Mob do 2000 kn (ne na crno)
    By OuttaControl in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 03-08-2006, 01:51
  2. Gumirani mobiteli
    By hrc777 in forum Općenito
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 11-07-2006, 23:32
  3. Mobiteli u . .. .
    By Jamal in forum Mobil Internet c@fé