hmm,nisam ni ja previse gledao to garancija,kutija,i kupio sam ih masu od poznanika,ali nisam imao nikad problema,izgleda da sve ovisi imas li srece ili ne
hmm,nisam ni ja previse gledao to garancija,kutija,i kupio sam ih masu od poznanika,ali nisam imao nikad problema,izgleda da sve ovisi imas li srece ili ne
pa na crno se prdaju i oni uređaji koji ljudi uzmu na pretplatu i odmah prodaju, znači kao da si kupio u dućanu samo dosta jeftinije, pa ja još nisam ni vidio neki oglas bez kutija, garancija, jednio neki ultra-stari mob kaj ima samo punjač, ovo kaj vi pričate mi je smješno, kakav risk, kupiš mob zapakiran s garancijom i ak nekaj nevalja onda u servis![]()
p.s. ovo za ukradeni mob, već je sigurno taj forumaš kaj je prodao ukradeni mob skužio ovaj topic tak da je već sigurno odtralalalio odavde
...manje je više...
...opekao sam se pri kupnji w810i...sad ubuduće pazim što kupujem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ja sam uzeo n73 u nekom servisu u zagrebu mislim da je u maksimirskoj,taj mi je lik reko ak se sta desi da sam dodem tamo
...ma kupio sam ukradeni mob...
...ma nije na forumu...mob sam uzeo preko oglasnika...
treba pazit kod kupovine na crno,jest da je jeftinije ali ja znam ljude koji su izvana donosili mobove na crno i prodavali ih tu u pola cjene i sad su u zatvoru u stranoj drzavi ,a kupci strepe da nebi i oni zavrsili.PAZITE!!
ja sam samo jednom uzela mob na crno i to prije gro godina, od nekog narkica za 100kni nisam imala nikakvih problema s mobom
![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
dobro ,ako je narkic onda se vjerojatno i nesjeca da ti je prodo mob.treba se pazit ljudi koji ne izgledaju sumnjivo,jos sam zabravio napisat da je frend od mog frenda jednom naso tipa u oglasniku i dogovorio sve di se nadu,kad ono ti policajac-!Dobio je prekrsajnu prijavu i neznam koliko para kazne.
pa cemu onda postoji oglasnik ako ne smijes tako trgovat? mislim kak moze podnjet prekrsajnu prijavu...!?
nije glupost nego ziva istina ,frend moze posvjedocit,,prekrsajna prijava recimoradi izbjegavanja placanja poreza drzavi npr...
pa cemu onda sluzi oglsnik![]()
pa sluzi za kupovanje i na crno i na bjelo,sam uvjek moras bit oprezan-neznas di ce te zaskocit
kupnja na crnjak uvijek sa sobom nosi odredjen rizik,ali uz malo srece i opreznosti moze se kupiti i dobar primjerak.![]()
ja sam uzo SE V630 i sve bilo ok. ni jedne ogrebotine a razmisljo sam tjedan dana kupiti ili ne. isto mi bila frka ocu dobit sjeban mob, a na kraju ispalo koda sam ga u trgovini uzeo, samo sto nisam dobio karticu od 256mb nego 64.
i da napomenem nisam se cjenko a trebo sam jer sam dao za njega 1200kn a mogo sam skiniti jos tih 200 zbog kartice sigurno....
Bookmarks