Nakon dubokog promišljanja ipak Kolovoz.2004.kupio njoku n-gage na šcrno i to za trostruko jeftinije nego u dučanu...dobio ga kao da san ga kupia u dućanu evo već 2 i po godine besprijekorno radi...
Nakon dubokog promišljanja ipak Kolovoz.2004.kupio njoku n-gage na šcrno i to za trostruko jeftinije nego u dučanu...dobio ga kao da san ga kupia u dućanu evo već 2 i po godine besprijekorno radi...
(Onaj koji Zna Znanje=No Pain No Game)
mislim da to nije istina, ja gotvo svaki tjedan, kupim i preprodam jedan-dva moba preko oglasnika, i većina ekipe s kojima trgujem su mlađi, svakom pokažem mob i dam mu da ga detaljno pregleda, ostavim mu svoje kontakt podatke ukoliko bude problema sa mobom i svi sretni i zadovoljni. Nikad nisam imao problema s murijom jer sve je to legalan posao ako mobiteli nisu nekom ukradeni.
to vjerojatno radi za SE_e, ali sumnjam da radi za Nokie...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
@observer
ima i za njoku http://www.gsm-technology.com/gsm.ph..._id,Nokia.html
@speedy_220...thanks, ali sad mi je kasno
![]()
ako kupuješ na crno možeš proć odlično a možeš se zaje....
WTF, kupio si ukradeni mob tu na forumu? Pa ko prodaje takve mobitele tu??
kaj se ukradenih mobitela tiče, muriji se ne da to tražiti.
njima se živo j... za to. i to mi je murjak sam rekel.
ovo veče pijem sve što teče
imaju oni pametnijeg posla nego traziti ukradeni mobitel![]()
Zašto ne smiješ reći???
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Da, bilo bi dobro kad bi rekao, ako ne ovdje, da onda napišeš u temi "Zadovoljstvo trgovinom na forumu"... možda time pomogneš još nekome na forumu, tko je mislio kupiti mob od te iste osobe...
Mislim da to nije u redu od tog forumaša da ti podvali ukraden mob...![]()
Problem jednostavno rjesis tako da nazoves tu osobu koja ti je prodala mob, kazes kakva je situacija i da ces reci muriji ko ti ga je prodao AKO ti smjesta ne uplati lovu koju si mu platio... +10% "for the trouble".
A i trebalo bi objaviti ime, prezime, fotku, JMBG i velicinu cipela od ljudi koji to prodaju kolegama s foruma... Za utopit takve stvari postoje novinski oglasnici![]()
Ma to svakako, ali čim ne može objaviti ime, mora da mu je taj forumaš nekako priprijetio...
Mislim da bi se takve stvari trebale sankcionirati i to žestoko. Ja kad nešto prodajem, a vidim da to rade i ostali forumaši koji drže do ugleda, unaprijed opišem u detalje kakav je mobitel, što ne šljaka (ako ne šljaka)... Sve, tako da kupac u biti kupuje provjerenu stvar.
Ovo s prodajom ukradenih mobitela mi je potpuno neprihvatljivo!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Sumnjam... jer bi trebalo prijavii policiji da je mob ukrade, i da onda oni stave IMEI na net, pa da možeš svidjeti da je mob ukraden... ili kad bi korisnici mobitela kojima je mob ukraden stavili IMEI moba na net, ali sumnjam...![]()
a steta,no cinjenica je da se nije za igrat s time.![]()
S ovime ste mi sve rekli-HVALA
onaj tko kupuje ukraden mobitel a zna da je taj mobitel ukraden, taj je totalna p*
inaće, kupila sam svoj mob na crno zato jer je u dućanu tada bio znatno skuplji. riskirala sam s tim što nemam garancije i zapravo ne znam što kupujem, ali eto frajer je očito neki dobar diler. nije me zaj*, još mi je i dao podatke ako će biti kakvih problema, on ima servis mobitla pa da mu se javim![]()
![]()
mobitel mi radi ko urica od dana kada sam ga kupila![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
puno ljudi uopce ne zna da su kupili ukradeni mobitel![]()
![]()
Sve gotovo...nazvao čovjeka u krim. pol. i došao u stanicu.
Dobio potvrdu o preuzimanju uređaja.
Tako da sam ostao bez njega...hebemu.
Ali bar su mi platili kavu
Dalje ne mogu ništa pričati više...pozdrav svima i pazite kako kupujete...to je moj veliki savjet.
Bez računa ništa...neka se hebu.
Ja brišem sa ovoga foruma.
Bemti, ja se nikad nisam obazirao na ono kutija, garancija racun ali izgleda da bi trebao izbjegavat mobove bez toga. Pravo cudo da jos nisam imao problema kolko sam vec mobitela kupio...
Bookmarks