Misliš na Hard reset.
Imaš kombinaciju tipki u uputstvima, ili ako ti se da potražiti imaš i ovdje na forumu.
A postoji i google.
Osim toga možeš napraviti i soft reset koji je identičan restartu na stolnim win
ne znam jel je ova tema bila ili ne ali ju na search ne mogu naci
dal mi moze netko napisat koje sve resetvoe mogu izvest na svojem mda compactu a posebno me zanima reset koji je ko da na pravom kompu fomratiras win znaci da sve sve ostalo obrise i da samo ostane goli wm os
Misliš na Hard reset.
Imaš kombinaciju tipki u uputstvima, ili ako ti se da potražiti imaš i ovdje na forumu.
A postoji i google.
Osim toga možeš napraviti i soft reset koji je identičan restartu na stolnim win
za hard reset pritisni power i soft reset gumb istovremeno
sve ode,os jasno ostaje
Sta da radim kad ne pomaze hard reset??
Garanciju nemam za uredjaj!!!
Koji uredaj i sto si napravio da se tako ponasa?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Sorry, imam Vario, stoji mi na stolu i odjednom se smrzne. Napravim soft reset i kad ulazi u windowse pise mi da ne moze naci program city times ili tak nesto (nisam nista brisao) i tu mi se zablokira!!!
Probam ga opet resetirati i svaki put mi stane na pocetku dizanja winowsa. Probao sam ga resetirati, u uputstvima pise da stisnem
comm Manager + tipka glasovne naredbe i stisnem soft reset.
To sam sve napravio i opet isto sranje. Zaustavi mi se na ulazu u windowse.
Sta da radim???
Cini mi se da nisi uspio napraviti hard reset kako treba. Pokusavaj ovu zadnju kombinaciju jos dok ti ne uspije.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Uspio sam resetirati, ali opet ista stvar, stane kad pise Windows Mobile!!! Jer je to moguce da sam ga tako zaribao. Nisam dirao nikakve registrye ni slicno.
stavi novi software a potrazi si ga na xda developers
Htio sam instalirat sve ispocetka, ALI vec na pocetku trebam pomoc. Sta trebam napraviti upgrade roma ili instalirati nove Windowse?
Probao sam napraviti upgrade i pise mi da trebam napraviti sinc sa kompom!
Pa kako cu napraviti sinc kad mi ne zeli u uci u windows 5?!?
Ugasi USB konekciju u ActiveSync-u, na uredjaju udjes u bootloader mode i onda ga probaj spojit ?
Bookmarks