OT: Ro@m ostavljaš se siemensa?![]()
![]()
OT: Ro@m ostavljaš se siemensa?![]()
![]()
Smart Movie moze pokretat AVI-e, ali nisam siguran dal ce ti Smart Movie radit na tom mobu.. moras probat..
Smart Movie radi super na 3650, isprobano.
SmartLauncher ti je za neku vrst tema, al nisu baš neš. Mislim da sa Skin Editor dodaješ teme za SmartLauncher.
ContactsManager ti napravi beckup svih kontataka u fajlu koji možeš procitati sa Exelom.
Eto ti sve ovdje da nemoraš tražiti. Istavio sam ti par tema za SmartLauncher
Code:http://rapidshare.com/files/12615373/upload.rar.html
Zadnji uredio -TOT- : 21-01-2007 u 01:45
da nebi dao 50 kn za cd,kad mogu skinuti sa dotsisa...
Pa čuj kako za sada izgleda,dok EL71 ne dođe sa servisa....
Zna se zamjena....
A tko zna možda i ostane....
Ili koji bolji symbian uleti...
Znaš skinuo sam od pervana-serbus zagreb i bre-bre rap pa bi si to htio staviti na mob.Baš je žestoko.
A koje ekstenzije svira RealOne player?
Eh,da i još nešto.
KAd si namjestim neku melodiju da mi svira kad me neko zove,ne svira mi uopče ta melodija nego ona standardna,ova svira samo kad dobim poruku.
Zadnji uredio Ro@m : 20-01-2007 u 19:56
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
Real Player moze vrtit gp3 format.. Imas neki konvertera s kojima mozes konvertirat bilo koji format u gp3 pa mozes gledat i u realplayeru, al avi format nije kodiran kao gp3, samim time, vise zauzima memorija, ali je i dosta kvalitetniji video u avi formatu.
Sto se tice melodije zvona, izgleda di si namjestio samo melodiju poruke, jel posebno stavljas zvono za sms, a posebno za zvono kad te netko zove
BTW.. dobar forum za skidat je i Symbi@n Forum ( www.mobilecastle.biz/mobiles ) tak nesto ide url.. potrazi ak nie, nesjecam se vise tocno jel neidem tamo od kad nemam nokiu![]()
Bookmarks