Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    LG L80
    Operater
    VIP,TELE2
    Godina
    41
    Bodovi
    10.007
    Nivo
    23
    Bodovi: 10.007, Nivo: 23
    Bodovi: 10.007, Nivo: 23
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bomatija Pregledaj post
    Evo bio sam bas u Mobisu i pokusao sam im prodati spiku da sam iz BJ da sam samo u ZG na jedan dan (iako studiram u ZG i tu sam stalno) pa ak bi mi mogli sredit mob odmah al nista od toga, kazu najprije da bude gotovo u pon ili uto, neda mi se moju Njoku toliko dugo ostavljati tamo pa sam lijepo rekao doviđenja. Ma pada mi na pamet da odnesem mob nekome da mi to slozi bez obzira sto cu izgubiti garanciju koju imam, sto mislite o tome?
    Ja ne mogu vjerovat da im treba par dana za napravit posao od 5min sigurno imaju puno posla ali opet...ja bi isto tako postupio jednostavno mrzim mobis
    It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!

Forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rage99 Pregledaj post
    Ja ne mogu vjerovat da im treba par dana za napravit posao od 5min sigurno imaju puno posla ali opet...ja bi isto tako postupio jednostavno mrzim mobis
    Pa ni ja ne kuzim zasto treba cekati tri dana za posao od 20 minuta. Jos se pravim blesav i kazem da mi se mobac gasi i da bi htio zamjenit soft ali sam iz BJ pa mi je problem, da jel bi moglo nekako danas biti gotovo. A lik meni "pa moramo prvo testirat mobitel nije to mala stvar" A ja se napravim jos blesaviji i pitam sta jel to jako dugo traje? a lik se sav zamucao.. pa nije muc, muc... nego... muc muc... ma moramo ga testirat... onda sam rekao hvala lijepo i dovidenja.
    Ma u pravu ste vi, napraviti cu to u mobisu ali nije mi neka frka, taj soft mi nije nesto presudno bez cega nemogu..

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 6
    Posljednji post: 09-11-2002, 20:03

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove