Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 44

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne znam čitam tu po forumu i na nekim drugim forumima da se izgleda baterija stvarno puni preko usb kabla ali jako sporije što je po meni glupavo jer šta mi ima nadopunjavat bateriju ako želim samo prebacit slike,mp3 ili nešto drugo i naravno onda s vremenom to utječe na bateriju kad se tako nadopunjava upaljen mada je baterija Li-ion ali opet to je samo moje mišljenje.....
    Btw Machi voltaža baterije je bila 4.10V kao i kod tebe kad sam je skinuo sa punjača u onom tajnom meniju ali opet me zeza i ne može durat više od 2.5(točnije 2 dana i 15 sati) dana vidjet ćemo koliko bude držala od ovog zadnjeg punjenja...

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Bodovi: 5.922, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Unhappy

= Citat = Izvorno postao manija_smith Pregledaj post
    Ne znam čitam tu po forumu i na nekim drugim forumima da se izgleda baterija stvarno puni preko usb kabla ali jako sporije što je po meni glupavo jer šta mi ima nadopunjavat bateriju ako želim samo prebacit slike,mp3 ili nešto drugo i naravno onda s vremenom to utječe na bateriju kad se tako nadopunjava upaljen mada je baterija Li-ion ali opet to je samo moje mišljenje.....
    Btw Machi voltaža baterije je bila 4.10V kao i kod tebe kad sam je skinuo sa punjača u onom tajnom meniju ali opet me zeza i ne može durat više od 2.5(točnije 2 dana i 15 sati) dana vidjet ćemo koliko bude držala od ovog zadnjeg punjenja...
    puni se puni na USB kabel. Pogledaj da su uz podatkovne i kontakti za punjenje na konektoru koji ide u mobitel prisutni. No kao što sam obećao javim kad meni krepa i danas je krepala u 10 sati, a to je baš oko 2,5 dana. Doduše bilo je tu malo bluetooth-a, nešto glazbe i razgovora, ali sve u svemu jako loše. Ne znam kako bi 7 sati razgovora izdržala, stvarno ne znam. Od ovog s500 što sam imao prije, baterija je bila 800 mAh, a držala mi je čak do tjedan dana uz svakodnevnu upotrebu. Izgleda je to ovom d600 još jedna loša strana

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Machi Pregledaj post
    puni se puni na USB kabel. Pogledaj da su uz podatkovne i kontakti za punjenje na konektoru koji ide u mobitel prisutni. No kao što sam obećao javim kad meni krepa i danas je krepala u 10 sati, a to je baš oko 2,5 dana. Doduše bilo je tu malo bluetooth-a, nešto glazbe i razgovora, ali sve u svemu jako loše. Ne znam kako bi 7 sati razgovora izdržala, stvarno ne znam. Od ovog s500 što sam imao prije, baterija je bila 800 mAh, a držala mi je čak do tjedan dana uz svakodnevnu upotrebu. Izgleda je to ovom d600 još jedna loša strana
    Machi gdje da pogledam te kontakte za punjenje na konektoru koji ide u mobitel da su prisutni????Da puni se ali mi je to bezveze a možda da ga stavimo puniti preko usba mozda će nam bolje napuniti bateriju samo će to potrajat
    A baterija je jedna od loših strana kod D600 drugo me od loše napravljenih stvari na mobitelu toliko i ne nervira ko ta baterija a šta ćemo valjda tako mora biti...kad mi pukne film nosim mob na servis...
    Zadnji uredio manija_smith : 26-01-2007 u 17:24

Forumaš Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Mobitel
    SE K800i
    Operater
    TELE2
    Godina
    60
    Bodovi
    5.922
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao manija_smith Pregledaj post
    Machi gdje da pogledam te kontakte za punjenje na konektoru koji ide u mobitel da su prisutni????
    Pogledaj na konektor od punjača. Vidjet ćeš dva zlatna kontakta u sredini, a ista dva u sredini imaš i na USB kabelu. To su kontakti za punjenje baterije.

A što se tiče punjenja preko USB-a gotovo da ti je isti vrag jer imaš 5V na USB-u, a elektronika u mobitelu regulira punjenje tako da nećeš dobiti ništa bolje.

Neće biti druge do u sevis možda se što izvuče ili kupit još jenu bateriju pa je nositi sa sobom da imaš kad ova krepa.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. D600-Kako na Mem.karticu prebaciti mp3-ice
    By melanctha in forum Samsung
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 28-09-2006, 20:02
  2. sgh d600 - baterija
    By stuba in forum Samsung
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 26-03-2006, 22:13
  3. baterija na d600
    By hypnotized.zg in forum Samsung
    Odgovora: 87
    Posljednji post: 14-03-2006, 13:13
  4. D600 baterija prazna preko noci
    By The Doctor in forum Samsung
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 31-12-2005, 22:42
  5. Neispravna baterija - v550 - pomoć!!!
    By Dr@Zen in forum Motorola
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 23-01-2005, 14:22

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove