Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 44

Threaded View

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2007
    Mobitel
    D600+512mb
    Operater
    Vip
    Godina
    45
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Machi Pregledaj post
    Pa tako, gotovo 5 dana. Nisam baš previše mrčio po njemu, imam nešto razgovora, poruka ali bez slušanja glazbe. Doduše moram napomenuti da sam prekjučer malo radio preko kabela na PC, oko 15-ak minuta pa se je malo pripunila i vjerojatno je to razlog. Sada ga više neću spajati na kabel jer sam kupio bluetooth. Vidjet ću uglavnom sada kako će biti. Kad mi se napunila pokazivalo mi je 4,10 V u onom meniju, a sada sam malo radio bluetoothom i već je na 3,90 V. A da, danas mi je pao na 3,56 kad je javio da je baterija prazna, ali se nije ugasio nego sam ga ja upaljenog stavio puniti.
    Baterija ti se ne puni preko usb kabla nego samo označava da je spojen na kompjuter preko usb-a porta je da izgleda ko da se puni ali ne puni se
    Pa možda se razradila baterija ,došla sebi možda se i moja sa vremenom popravi nakon još nekoliko punjenja(jedno 10)ako ne onda ide na flash-anje jer ovo je za popizdit evo baš sam je testirao zadnji put sam je punio prije dva dana i skinuo sa punjača u 9PM znači do sada traje 2 dana i 5 sati a nisam ga koristio za ništa osim za poruke i kratke pozive a već je na jednoj crtici tako da ne vjerujem da će izdržati 3 dana a to je ispod prosjeka jer nisam skoro ništa na njemu radio osim par poruka i kratkih poziva ,to je ZA POPIZDIT
    btw vidjet ćeš bolje je sa bluethootm radit ja sam odmah to kupio i bolje mi je od kabela to koristim za instaliranje igrica puno mi je tako bolje a usb koristim kao usb mass storage kad hoću hrpu mp3-ca prebacit na mem.card ultrabrzo
    Zadnji uredio manija_smith : 24-01-2007 u 04:23

Slične teme

1. D600-Kako na Mem.karticu prebaciti mp3-ice
    By melanctha in forum Samsung
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 28-09-2006, 20:02
  2. sgh d600 - baterija
    By stuba in forum Samsung
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 26-03-2006, 22:13
  3. baterija na d600
    By hypnotized.zg in forum Samsung
    Odgovora: 87
    Posljednji post: 14-03-2006, 13:13
  4. D600 baterija prazna preko noci
    By The Doctor in forum Samsung
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 31-12-2005, 22:42
  5. Neispravna baterija - v550 - pomoć!!!
    By Dr@Zen in forum Motorola
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 23-01-2005, 14:22

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove