i meni Manchi i meniali budem si uzeo i SE k750i na pretplatu u Vip-u ionako ne trošim puno mjesečno za bon(50-100 kn)pa budem imao od dva mobitela najbolje na samsungu dizajn koji je besprijekoran,ekran i resolution a na k750i karticu mem. na koju ću moći stavljati igre i pokretati ih sa mem.-a (btw igre je puno lakše skidati za SE i ima najnovijih igara koje se mogu besplatno skinuti i grafika je odlična sam sam se uvjerio nego za samsungu )autofocus,radio fm+rds.....
Manchi javi mi ako saznaš sa kojim softwareom ima problem D600 sa ovim koji mi imamo i koja je najbolja verzija da se flash-a na njega????
I da ajd pogledaj na donjoj strani punjača specifikacije onaj output kod mene piše zadnji red (5.5V-------700 mA)dali možda zbog tog taj punjač ne puni bateriju max. koliko bi trebao jer je ova original samsungova od 900mA????

ali budem si uzeo i SE k750i na pretplatu u Vip-u ionako ne trošim puno mjesečno za bon(50-100 kn)pa budem imao od dva mobitela najbolje na samsungu dizajn koji je besprijekoran,ekran i resolution a na k750i karticu mem. na koju ću moći stavljati igre i pokretati ih sa mem.-a (btw igre je puno lakše skidati za SE i ima najnovijih igara koje se mogu besplatno skinuti i grafika je odlična sam sam se uvjerio nego za samsungu )autofocus,radio fm+rds.....

Bookmarks