Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.756, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da vidjeli smo neosnovane tvrdnje i zakljucili da recimo nemas pojma o nekim stvarima koje objasnjavas.
    Na temelju cega mozes zakljuciti da nesto ne radi ako to ne koristis?
    dobar grah daleko se čuje

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Nov 2006
    Mobitel
    SAMSUNG SGH-D880
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

A o kojim stvarima?

= Citat = Izvorno postao KaKaV NeReD Pregledaj post
    da vidjeli smo neosnovane tvrdnje i zakljucili da recimo nemas pojma o nekim stvarima koje objasnjavas.
    Na temelju cega mozes zakljuciti da nesto ne radi ako to ne koristis?
    Ne znam zašto govoriš u množini, no volio bih znati koje su to neosnovane tvrdnje i o čemu to nemam pojma i što to ne koristim da nemogu zaključiti da li radi?
    Onako samo za tebe. Koristim puno više priključnih internet linija(providera) nego što ćeš ti ikada imati mogućnosti, a imam i daleko više opreme da bih nešto mogao testirati za svoju dušu i ako nešto ne radi, onda to ne radi i točka. Vidljivo je i po korisnicima (članovima foruma) koliko su zadovoljni uslugom.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    VeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2002
    Mobitel
    desire,desireHD,BB Bold,
    Operater
    VIPnet
    Godina
    52
    Bodovi
    27.756
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Mihoković Pregledaj post
    Ne znam zašto govoriš u množini, no volio bih znati koje su to neosnovane tvrdnje i o čemu to nemam pojma i što to ne koristim da nemogu zaključiti da li radi?
    pa recimo iz tvojih sam sto postova sto piskaranja na wbu uspio vidjeti da tvrdis da su u kriticnom uredjaju neki elementi vezani za UMTS iz 1999 ili tako nesto kada UMTS u WCDMA verziji nije bas bio u primjeni.

Onako samo za tebe. Koristim puno više priključnih internet linija(providera) nego što ćeš ti ikada imati mogućnosti,
    Bitna je cinjenica da ne mozes koristi vise od tri davatelja usluga jer je topic o Homeboxu a on radi na principu prijenosa podataka putem GSM infrastrukture, tako da to puno vise mozes prodavati djeci u vrticu.

a imam i daleko više opreme da bih nešto mogao testirati za svoju dušu i ako nešto ne radi, onda to ne radi i točka. Vidljivo je i po korisnicima (članovima foruma) koliko su zadovoljni uslugom.
    sa ovime se u potpunosti slazem iako bi bio zadovoljniji da tu opremu mozes iskoristiti u korisnije svrhe jer je ocito ne znas koristiti kad vuces dosta cudne paralele i usporedbe Homeboxa i ostalih pristupa internetu.
    Sto se tice ostalih korisnika pa i tebe, oni su isto kao i ja imali try&buy period u kojem su mogli vratiti uredjaj ako ne zadovoljava njihove potrebe, a ne se kasnije bacati po podu i vikati da ih netko pljacka i da im je to namjerno napravio kako bi se izrugivao njihovim patnjama i tako dalje....
    dobar grah daleko se čuje

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove