da vidjeli smo neosnovane tvrdnje i zakljucili da recimo nemas pojma o nekim stvarima koje objasnjavas.
Na temelju cega mozes zakljuciti da nesto ne radi ako to ne koristis?
da vidjeli smo neosnovane tvrdnje i zakljucili da recimo nemas pojma o nekim stvarima koje objasnjavas.
Na temelju cega mozes zakljuciti da nesto ne radi ako to ne koristis?
dobar grah daleko se čuje
Ne znam zašto govoriš u množini, no volio bih znati koje su to neosnovane tvrdnje i o čemu to nemam pojma i što to ne koristim da nemogu zaključiti da li radi?
Onako samo za tebe. Koristim puno više priključnih internet linija(providera) nego što ćeš ti ikada imati mogućnosti, a imam i daleko više opreme da bih nešto mogao testirati za svoju dušu i ako nešto ne radi, onda to ne radi i točka. Vidljivo je i po korisnicima (članovima foruma) koliko su zadovoljni uslugom.
pa recimo iz tvojih sam sto postova sto piskaranja na wbu uspio vidjeti da tvrdis da su u kriticnom uredjaju neki elementi vezani za UMTS iz 1999 ili tako nesto kada UMTS u WCDMA verziji nije bas bio u primjeni.
Bitna je cinjenica da ne mozes koristi vise od tri davatelja usluga jer je topic o Homeboxu a on radi na principu prijenosa podataka putem GSM infrastrukture, tako da to puno vise mozes prodavati djeci u vrticu.
sa ovime se u potpunosti slazem iako bi bio zadovoljniji da tu opremu mozes iskoristiti u korisnije svrhe jer je ocito ne znas koristiti kad vuces dosta cudne paralele i usporedbe Homeboxa i ostalih pristupa internetu.
Sto se tice ostalih korisnika pa i tebe, oni su isto kao i ja imali try&buy period u kojem su mogli vratiti uredjaj ako ne zadovoljava njihove potrebe, a ne se kasnije bacati po podu i vikati da ih netko pljacka i da im je to namjerno napravio kako bi se izrugivao njihovim patnjama i tako dalje....
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks