ma već ja organiziravam 'after' party za ekipu...![]()
ak ti je ostalo tolko cuge onda organiziraj tulum za forumasePoslao: whiteboy
meni je ostalo alkohola za još jedan tulum![]()
ma već ja organiziravam 'after' party za ekipu...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jesam pozvan?
iz jednog drugog threada...Poslao: coma_zgb
jesam pozvan?
Poslao: coma_zgb
...jer se ja nebi napio, jer nikada ne pijem alkoholna pica!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
ti mislis da se zajebavam, ali fakat sam presto, od nove godine sam se samo 2 puta napio!
sta onda jel smo pozvani ili ne???!
moššš mislit.....to su ti same medicinske sestre i doktori....mi smo preobični za njih...to ti je elita....![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
miocani da su preobicni za njih.....pihhh
...pametno rečeno...i pokazano...Poslao: whiteboy
iz jednog drugog threada...
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Poslao: andrea
moššš mislit.....to su ti same medicinske sestre i doktori....mi smo preobični za njih...to ti je elita....![]()
...to sam i ja mislil(sve finjaka),al u krivu si.....hebote iznenadi se čoek kad se razuzdaju neznaš ko koga gdje kada zašto zbog čega kuda skim sčim oj.........luda ekipa.......![]()
pa da ...isto ko u bolnicama neznaš tko je pacijentica, tko sestra a tko doktor....hehe
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Bookmarks