Yahoo ne podržava pop protokol besplatno. Ali ako baš hoćeš čitat preko oe-a treba ti programčić ypops. http://ypopsemail.com/index.php
Na stranici imaš taj programčić i sve upute kako podesiti račun u oe-u.
dali se mail sa yahooa može čitati u outlook expressu.
Ako može što se upiše pod Incoming mail i Outgoing mail ?:bunny: ??
Yahoo ne podržava pop protokol besplatno. Ali ako baš hoćeš čitat preko oe-a treba ti programčić ypops. http://ypopsemail.com/index.php
Na stranici imaš taj programčić i sve upute kako podesiti račun u oe-u.
Thx na programu, radi odlicno![]()
- too risky to do drunk...to precious to be drugged -
Stari,preseli ti prnje na gmail
Kako Yahoo nema POP? Imam account na Yahoo! Deustchland i uredno Outlook-om 2003 skidam mailove. Košta ravno 0 kuna. Jedino je problem sa spamom,ali rade na tome. Inače,ako tek otvaraš accout,preporučam ti Gmail,jer je jednostavniji,daleko brže radi i ima više mjesta na serveru. Ako ti treba pozivnica,PM-aj me
Meni na Yahoou idu na zivce reklame. I bilo mi je slucajeva da sam jednog posiljaoca deklarirao kao spam, a Yahoo mi je i dalje njegove mailove slao u inbox umjesto pod Bulk. Stvarno živcirajuce.
Kazite imate li problema sa Yahoo-om? Evo ja upravo pokusajen slat e-mail al nikako da dode na odredenu adresu, a ja sa te adrese ne primam poruke. Jeli to samo trenutno ili mozda poruke kasne pa ce doc malo posli?????
EDIT:Sa netovog freemaila nemogu slat na yahoo ni primat od njega, a sa drugih mogu.Nije mi jasno![]()
FORD FOCUS RS500
I like it!
Ja imam totalno drukcija iskustva s jahuom :-) sav spam mi salje u bulk i to se samo prazni, a imam i gmail i mislim da sam jedini sta sam dobijao dnevno preko 50 spam poruka, iako ga ne koristim pa ga nisam nigdje ni registrirao. Tako da sam odustao od njega.
Ja isto. Gmail ima super antispam.
Uzmi G-mail-nema boljeg
slazem se.. gmail je skorz dobro rijesen, i da se na svim klijentima skoro postelat da radi ko beba..
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Samo yahoo.com plačaš pop pristup i mail fowarding. Ostale domene (de, co.uk itd) su free. Meni je yahoo zakon, ali sam zbog nekih stvari prešao na imap protokol i aim (AOL instant messaging mail), jer ga je lakše integrirati s email klijentima na nekim smartphone uređajima....
Nokia 3300 >SE T300 >3650 >N-gage > p800 >Trēo 600 > MDA Compact > MDA Compact 2 > Palm Treo 650 > E61i >BlackBerry 8300 Curve>Palm Trēo 680 /Nokia E71/Palm Centro>HP iPAQ 910c, Nokia 5800 XM, Palm Centro.
Da li se može IKAKO na gmailu zatražiti provjeru da neki zauzeti mail (koji se možda ne koristi) provjeri i da se meni na korištenje.
Ako ste me razumjeli.
Recimo htio bih tamo mail tipa:
ime.prezime@gmail.com
imeprezime@gmail.com
ili samo prvo slovo prezimena uz ime, alo to je sve zauzeto, a neželim neke brojeve uz mail itd?
jel spostoji takova mogučnost?
Lp
Pitanje ti baš i ne spada pod ovu temu, ali odgovor je kratak. Nema te mogućnosti.
Gmail ti dozvoljava da u mailu staviš točku bilo gdje sve dok ne razmještaš slova. Npr ako ti je mail franjotudjman@gmail.com, možeš normalno koristiti i franjo.tudjman ili f.ranjotudjman i sl. varijante. U tvom slučaju ako je imeprezime@gmail.com zauzeto, nikakva točka u toj kombinaciji znakova ti neće pomoći.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Znači pomoći nema
Kome da pošaljem mail od googleovcima da provjerim jel se moje uopce koristi?
Jer ne zelim brojke neke sugave...
Jedino posalji mail na mail koji želiš i pitaj da ti ga pokloni, proda :-)
A mozes ako je slobodno i to provjeri napravit fb mail, meni recimo dosta lako se pamti, npr. stavis svoje ime.prezime@facebook.com samo moraš podesiti u porukama kako zelis da ti ide.
Probaj pitati na njihovom supportu, makar sumnjam da postoji mogućnost brisanja neaktivnog maila:
http://www.google.com/support/forum/p/gmail?hl=en
Ova Facebook solucija je možda i ok za primanje mailova (ne znam kako radi s attachmentima), ali je vrlo nezgrapna za bilo kakvo ozbiljnije korištenje maila. Može li se uopće odgovoriti pošiljatelju na ovaj način?
Hvala ti na odgovoru još jednom, da li imaš možda neki njihov mail, od neke googleove podrške, ili tako nešta?
Lp
Mislim da taj podatak nećeš tako lako naći, ako uopće postoji support mail.
Bookmarks