Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Hybrid View

Forumaš
    Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    SE p910i
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao kinggo Pregledaj post
    Sad si me stiltao. Ajmo ponovo. Jel ti zelis koristiti net sa kompa da bi surfao mobom ili nemas neta pa zelis mob koristiti kao modem???

Brijem da je ovo prvo.
    1. Pod "Internet connections" napravi novu koneciju i nazovi je DUMMY ili bilo kako. Ono sto je bitno je da prilikom kreiranja iste odaberes da je to GPRS konekcija a ne dial-up. Daklem, samo odaberi GPRS i nista drugo ne treba upisivati.
    2. Moras moci ostvariti serijsku vezu preko BT. Drugim rijecima mob ti preko BT mora moci raditi sinkronizaciju i instalaciju i sve ostalo osim backup/restore. Sto tocno treba napraviti za to prilikom koristenja Blusoleila ne znam jer meni to nije nikako htjelo raditi. Radio sam to sa Widcommom i sa Toshibom. Ako se uspjesno spojis serijski preko BT ona ce ti se i one strelice od mRoutera povezati kao i kad si spojen kablom.
    3. Ne znam da li to radi sa njegovim browserom. Ja sam uvijek koristio Operu.
    Kad otvoris Operu ona te pita koji acc zelis koristiti i tad odaberes taj DUMMY ili kako si ga vec nazvao. Eventualno sto jos mozes je da taj DUMMY stavis pod preffered accounts kao broj 1.
    hvala ali ni dalje ne radi sve sam to probo.ja u tom blusoleilu kada mi pronade mob bluetooth konekciju mogu slat i primat ali nemogu na net zato sto pre kratko traje ta konekcija svaki put moram klinit na ikonu svog mobitela kada zelim nesto prebacit i traje samo par sekundi kada se nista ne desava a kada ugasim program neradi bluetooth vise
    ovo sto si mi napiso sve to radi sa kablom i infra crvenim
    i negdje na forumu sam procito da moram napravit i na kompu dial up konekciju
    sa *99***1#,to sam i napravio pocne ici na internet i onda blokira javi da nema adrese na koju bi se spojio...
    sve sam mogucnosti probo jedino da jos probam naci te programe koje ti koristis za bluetooth

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    N900, htc Hero, SE P990i
    Operater
    VIP
    Godina
    49
    Bodovi
    9.227
    Nivo
    22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Bodovi: 9.227, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne treba ti nikakav dial-up sigurno. Jedino kaj ti ja jos moge reci je da probas BT adapter ali sa nekim drugim softverom a ne Blusoleil.

Pravi forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Operater
    T-HT
    Bodovi
    15.176
    Nivo
    29
    Bodovi: 15.176, Nivo: 29
    Bodovi: 15.176, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tep1h Pregledaj post
    hvala ali ni dalje ne radi sve sam to probo.ja u tom blusoleilu kada mi pronade mob bluetooth konekciju mogu slat i primat ali nemogu za bluetooth
    Po meni tebe zeza nesto na kompu...
    Ajde probaj ti taj bouesoleil maknuti, ako imas win xp sp2 (a ne znam zasto ne bi imao) to ti ne treba, samo instaliras BT usb adapter (ako ti treba driver), uparis mob s kompom, instaliras pc suite, probas da li radi na kabl - to mora raditi, onda probas spojiti preko BT. Kad to uspijes, dalje s onim dummy accom i MORA raditi.

Slične teme

1. P910 vs A1000
    By centar137_ in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 11
    Posljednji post: 26-11-2006, 00:03
  2. Nekoliko pitanja o P910
    By Beast in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 26-05-2005, 11:45
  3. 6680 ili P910?
    By darkovsky in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 20
    Posljednji post: 19-05-2005, 02:10
  4. Igrice za P910
    By zoro in forum Symbian aplikacije (software)
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 14-03-2005, 23:27

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove