nema ga kod nas za nabavit.
gdje kod nas nabaviti zune?da li toga uopce jos ima?i po kojoj cijeni?
nema ga kod nas za nabavit.
znas mozda kada bi se trebao pojaviti??
2008. I taj player je sranje,još gore od iPoda.
Software za prebacivanje je K...c,a i ako uspiješ instalirat software,na sve ti pjesme koje imaš na kompu stavi copyright i nemožeš sa njima više niš.Njesra.
Jedino kaj ima VEEEELIKI ekran i gotovo neiskoristiv WLAN modul....![]()
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
zasto ipod smece???ja evo ovih dana kupujem ipod video...vec sam ga imao prilike koristiti jer mi ga bratic ima i ja sam stvarno zadovoljan.a s obziom da je ovaj od 30 gb moguce nac prek oglasnika za cca 200 eur.i nije tak skup
Zakaj?
iTunes je smeće,iPod ne podržava hrpu formata(nedo bog da imaš mjuzu u FLAC ili OGG formatu,o WMA i da negovorim),sve se mora konvertirati...baterija koja se ne može zamijeniti........o tome koliko je iPod precijenjen nemoram ni govoriti.......
ako već baš moraš kupiti iPod,koristi rockbox.......ili barem neku alternativu iTunesima.......![]()
u tom rangu bi definitivno kupio Creative Zen Vision:M 30GB MP3 Video Player - Black jer čita se živi i neživo
Djevojke postanu žene kad duboko u sebi spoznaju čvrsti razlog za to
i japlayer je stvarno dobar a još je i pojeftinio na 2000kn što je stvarno isplativo
hvala.budem pogledao za ovaj creative jos
postoji li jos sta na trzistu vrijedno spomena a da se isplati kupit?
cowon iAUDIO X5. pogledaj u hgspotu....
Evo kupih ipod video 30 gb black.Vjerovatno ce biti od sodoma,velikog zagovornika creativea(koliko sam imao prilike vidjeti po postovima na forumu)zasto??Htio sam samo rec' Hvala svima koji su se javili i dali mi savjet.Ja ipak uzeo ishit...koliko meni treba zadovoljan sam.Nisam sada neki nadobudan da idem gledat neki divx na playeru..nije mi ni na kraj pameti..uzmem pa ga pogledam doma.Gledao sam i creative i iaudio..istina je da nema zaje..sa itunesima i sl.al eto...
Bookmarks