= Citat = Izvorno postao El Niño Pregledaj post
Evo, nije sve tako crno kak se misli
Uglavnom, u 12.mjesecu sam produžio ugovor na 2 godine i dobio pogodnost korištenja Unlimited opcije 3 mjeseca bez naknade, što je bilo dio promotivne ponude. No, na računu u 12.mjesecu oni su meni Unlimited svojom pogreškom naplatili, no sva sreća da je onda naknada još bila 25kn, tako da me Unlimited koštao nekih 15-20kn (nisam ga imao cijeli mjesec). Kad sam to vidio, otišao sam u T-Mobile napisati žalbu i već sljedeći dan dobio sam poruku na mobitel da su žalbu zaprimili i da će mi poslati odgovor u što kraćem roku na kućnu adresu. Evo, danas samo dobio odgovor gdje piše da se ispričavaju, da je greška bila nehotična i da imam pravo na sljedeća tri mjeseca besplatnog korištenja opcije Unlimited i još su mi uz to poklonili 1100 +club bodova kao naknada za ispriku...
Bez obzira na sve - svaka im čast, ipak ima pravde! Pohvala T-Mobileu!
wow...ludilo...i sad sto tu treba hvaliti????
pogrijesili su i ispravili pogresku...sto tu ima hvaliti??pa valjda je za hvaljenje ako je sve ok...i netreba pisati žalbe!!!sad bi ako terbalo ih hvaliti zato sto ispravljaju svoje greske...
aj eto dali ti 1100 club bodova..wow...i sto ces sad sa njima??'kupnja novog clia???
a koliko ti treba bodova da bi dobio jednu pišljivu majcu vrijednosti 100 kuna???
zasto se nisu ispricali za gresku tako da te pocaste na racunu sa 100 kuna za svou gresku i trosnje tvog vremena na odlazak do t-centra,pisanja molbi i živciranja???