najbolji dodatak za sam msn je msn patch s kojim mozes maknuti sve nepotrebne natpise i dodat razne dr. stvari
ne znam koju ver msna imas pa zato upisi u google "messenger patch dowload" i skini si i patchaj.
to je po meni najbolji dodatak i ja sam s patchom jako zadovoljan i po mojem ne treba nis za msn osim tog patcha
Evo s tim sam se ja igral danas i mogu reci da sam prezadovoljan rezultatom, evo kak je to sve lijepo ispalo:
OvoOK uzgleda, brijem da cu si i ja ovo skinuti...
Da, patch stvarno moze sve promjeniti, messenger se moze svesti na cisti minimalizam, ili prilagoditi vlastitim potrebama, ja sam ful zadovoljan, dugo me je smetala ona reklama ispod liste kontakata, bezveze je zauzimala mjesto...
Evo s tim sam se ja igral danas i mogu reci da sam prezadovoljan rezultatom, evo kak je to sve lijepo ispalo:
daj mi molim te reci kako si maknuo onu ikonicu "Prikazi tko je na mrezi", ne znam kako je na engleskom...
probala sam preko patcha ali nigdje ne vidim tu opciju
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza! R.I.P.-16.10.2007.
daj mi molim te reci kako si maknuo onu ikonicu "Prikazi tko je na mrezi", ne znam kako je na engleskom...
probala sam preko patcha ali nigdje ne vidim tu opciju
Stvarno neznam koja je to ikonica, daj slikaj pa mi pokazi tocno koja...
Bookmarks