Evo upravo ubacujem flash sa hrvatskim, pa cemo vidjet sta ce bit...
jeli imas v10 ili v11 na M55?
Gledaj, skini sa moje stranice Skylord lang editor
http://tau6.web1000.com/NOVI1/htm/language.htm
i sa njim izvadi lang iz v10, pa kasnije prebaci u v11. Trebalo bi raditi... Ubaciš kao dio flasha.
Ma skuziti ces sam, nije komplicirano
maraschino - PTICICA
Evo upravo ubacujem flash sa hrvatskim, pa cemo vidjet sta ce bit...
Nije uspjelo, mislim ima hrvatski, ali sve riječi su na pogrešnom mjestu. Recimo, tamo gdje treba pisat "meni" piše obujam, gdje bi trebalo pisat "poruke" piše "T9 info", i td.
nema veze. sad izvadi taj dio i sam prepravi...
Ja sam tako svojevremeno preveo cijeli meni za sl45.
ti nečeš imati puno posla, samo zapisi sto sve treba promijeniti i promijeni...
maraschino - PTICICA
Uspio sam oslobodit 1.5 mb memorije, ali sad postoji jedan drugi problem. U des-u mi se uvijek otvara B disk, taj u koji ide samo java, to znači da više nemogu ubacivat slike, melodije i slično, nego samo javu. Dal netko zna kako se i dali se može ući u A "disk"?
hmm, provjeriti cu pa ti javim...
maraschino - PTICICA
OK, hvala
@Gen Mo'Kai
restartaj mob; onda bi trebalo biti ok
(check your mail)
maraschino - PTICICA
Moze li tko reci sto novo donosi fw. 11 i da li se isplati izgubit garanciju i preci na novu verziju softwarea?
- = B o T i A = -
ništa toliko revolucionarno da se isplati gubiti garanciju zbog toga. a ako već toliko zelis ubaciti nivi fw, onda nazovi siemens i pitaj njih imaju li oni v11 da ti ubace. Ako imaš garanciju, onda je to besplatno u servisu
maraschino - PTICICA
ma da, to zvuci jednostavno kad bih se nalazio u zagrebu ... ali ja sam u splitu![]()
- = B o T i A = -
...malo kasnim...nažalost,nisam uspio ubacit v.11 ...u pola procesa(već obrisalo Flash i počelo stavljat novi sw)kad mi javilo da nema konekcije sa COM1...fala bogu pa sam imao v.10 tako da je opet na starom...i radi...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@eminem
??? pa kako je onda uopće počeo proces? Pa ne može početi prebacivati na mob kad nema konekcije... Mozda ti se kabel odkačia na pola procesa..
maraschino - PTICICA
...pa priključio,sve normalno počelo,obriso on flash,počeo prebacivat novi sw i negdje oko 25-30% javilo da nema konekcije između moba i COM1...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sigurno ti se iskopčao kabel ili bar izgubio kontakt na kratko. jer nebi soft mogao brisati flash ni ništa drugo ako nije bilo konekcije...
maraschino - PTICICA
Bookmarks