to uopče nije u redu od ame nokie. ukratko kolko citam low-end mobovi imaju x-puta bolje baterije neg ove današnje zwerke.
Svi se mi nadamo, ali objektivno oni su vec davno mogli staviti bolje baterije, ja samo zbog tog ne kupujem vise nokie, mada su mi dobre, radije neki s.e., volim kad se mogu pouzdati u svoj mobitel![]()
a uvijek ostaje ona stara - dok zivim nadam se...
in spe
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
E, nitko nije spomenuo da one deklarirane vrijednosti trajanja u stand by-ju i razgovora treba u biti, podijeliti na dva u realnim uvjetima. Tako npr. Nokia 6131 ima deklarirano do 3h razgovora. U biti, to je sat i pol do dva max u normalnim uvjetima.
Ma, nešto strašno!!!
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
imam n6233 koja ima 1100mAh , al meni nikad nije trajala više od 2 dana stim da bi je navećer isklućivao ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
mislim da nije samo stvar u bateriji
naime ako ste primjetili NOKIA može na stendbaj izdržati koliko i drugi ili duže
ali vrijeme razgovora malo manje (iako osobno nemam takova iskustva)
stvar je u tome da NOKIA ima nešto veću snagu pojačala pa naravno i bolje radi u područjima lošeg signala (moja N93-0,7 W)
kad vec spominjete lose baterije, slobodno ubacite i samsunga:![]()
inace bas te lose baterije i kvaliteta izrade su me "otjerale" s nokie i samsunga na SE..
meni je nedopustivo da mob koji platim 3kkn+ ima klimavo kuciste ili bateriju s kojom ne se ne smijem upustit na put od 2 dana bez punjaca..
Batman: "Planting a timebomb in a local library is a felony."
Bookmarks