I ja![]()
to je technomedia, pretpostavljam? Ako je tamo 5800, onda će u vip-u biti bar 500 kn jeftiniji kad stigne (možda i više- nadajmo se)
Ufff, jedva čekam da ga se dohvatim![]()
maraschino - PTICICA
I ja![]()
Forumaš godine :)
Poslao: 3aTmr
to je technomedia, pretpostavljam? Ako je tamo 5800, onda će u vip-u biti bar 500 kn jeftiniji kad stigne (možda i više- nadajmo se)
Ufff, jedva čekam da ga se dohvatim![]()
da , to je technomedia. Malo je preskup, al za par mjeseci će mu ziher cijena past na manje od 5000kn. Budem jedan dan dosao u taj ducan i malo pogkledao taj mob.
...morat ću i ja zaletit u dućan kad stigne...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
5800 kn skoro nisan infarkt dobia
ja san se nada da će mu cijena bit oko 4500kn
Hell Ain't A Bad Place To Be
krivo si se nadao!
Techno media uvijek prva ima Siemense, bez HR menija itd. čisti šverckomerc, i onda nabiju cijenu. Poslije je svaki mobitel koji se kod njih pojavi jeftiniji u drugim dućanima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tocno tako!
koliko jeftiniji???
znate šta san odlučia ne kupujen sx1 nego ću kupit t610 pa za jedno 6 miseci kad sx1 padne cijena ću njega uzet
pa recimo, npr, sl55 je bio skoro 1500 kn jeftiniji u drugim dučanima nago u technomedia-i.
Ma siguran sam 100% da će razlika u cijeni biti i za sx1 NAJMANJE 500 kn, ako ne i više...
maraschino - PTICICA
cule izdajnik
Poslao: coma_zgb
..."cule" izdajnik...![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma više mi je pun ***** čekanja a i još neznan kolika će bit jebena cijena a ovo šta ću napravit je ja mislin i razumnije
ps ovo "Cule" je tribalo bit Čule samo nisan zna oće prihvatit naša slova
Pametno!Poslao: Cule_ST
koliko jeftiniji???
znate šta san odlučia ne kupujen sx1 nego ću kupit t610 pa za jedno 6 miseci kad sx1 padne cijena ću njega uzet
Tako i ja razmišljam. Jedino što već imam t610.
Tko rano rani, rano dan zajebe!
iman ga sad i ja kupljen jutros
Sta si uradio sa S55?
Ako si gladan pojedi nesto
Evo ako je netko jako zagiraj za SX1 ovjde se može nabaviti
http://www.expansys.com/product.asp?code=SX1
s55 san da teti kojoj je m35i počea uskraćivat poslušnost :-)
on nikada nece zastariti kao ni sl45 koji je jos uvijek vrlo popularan, naravno izaci ce mobovi sa vise opcija i sl ali nakon sx1 trebaju napraviti mob sa tockovima ili krilima pa da netko kaze za nj da je bezveze............
imao sam c25, c35, m35, c45, c55, m55, ST55 i s65 a sada imam SX1 1GB i SE K800i 1GB
testirao sam (manje od mjesec dana) EF81, SXG75, M65..........
igrao se s EF91 (dva tjedna) i N95 (par dana)..................
zaboravljas da nema nasljednika sl45ice, a sx2 ce doci skoro
oni tvrde da je sx1 nasljednik sl45i, mada sx spada u smartphone. Onda znate kako je SL45i močan![]()
maraschino - PTICICA
nema nasljednika sl45ice, nasljednik mora biti obican mobitel, koji je jako mali (kao sto je i sl45 bio kad se pojavio) i sa puno funkcija! tako da oni SERU
nije SX1 zastario nego izlazi prekasno i nema nikakve revolucionarne stvari u sebi. U Siemensu su imali proble s prilagođavanje hardvera i S60 pa im stroj nije radio kako spada i navodno postoji bojazan da će se i na nekim prodajnim primjercima to dešavati.
P900 se nemože nikako mjeriti s SXom jer je totalno drugačiji koncept telefona odnosno on je pravi Smartphone. Bilo bi ok kad bi za Nokije i SXa napravili tipkovnice ko na Sendu X(po mogučnosti bežične) da se može koristiti word, onda bi do izražaja došla ne zamječena Smartphone koncepcija.
dobar grah daleko se čuje
Bookmarks