slažem se
kaj mislite, odugovlacili su toliko sa izlaskom na trziste da je po meni taj model vec skoro zastario, sx2 ce izaci skoro!
slažem se
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
bilo je takvih mobova puno koji su kasnili sa isporukom i svi su vec bili zastarjeli kada su dosli
more bit
![]()
Zadnji uredio nimda : 30-12-2003 u 17:16
Ako si gladan pojedi nesto
Mozda je zastario ali ga kupujem cim ga vidim u oglasniku (ili trgovini)
Forumaš godine :)
......a ja za dve godine...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Zastario!? Al smo razmaženi. Većina ljudi je još na razgovoru i porukama, a nekima je SX1 zastario, ma da nebi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bas, pa ima stvarno sve i mislim da ce se dugo drzati.
fora je kaj ce se drzati pol godine do predstavljanja sx dvojke
Tko kaze to za SX2 ?
Nisam baš siguran da će izbaciti tako brzo nasljednika...
I nebi rekao da je zastario, nikako, mislim da je to odlična mašina koja fakat ima sve potrebno i puno više.
A što se tiče nasljednika, evo bio je najavljen i S65 sa 65000 boja, kamerom od 1.3 Mpiksela, pa je po zadnjim informacijama odgođen za tko zna kad...
Nikako nije greška kupiti SX1 sa strahom da je zastario...
maraschino - PTICICA
Ma nee....
Zastariti neće ali se mogu dobro zamisliti da bi nakon kratkog vremena se i neki modernizirani SX model pojavio.
Tko rano rani, rano dan zajebe!
A čuj ako tako gledaš, onda nikad nebi kupio novi model jer čekaš da izbace bolji model. Uvijek će dolaziti bolji modeli i to sve brže i brže, tako da to nema smisla. A mislim da i neće tako brzo izaći model koji će totalno zasijeniti SX1, možda će biti bolji u nekom segmentu, ali nezanatno da bi rekli kako je sx1 pregažen...
maraschino - PTICICA
ko p800 i p900
p 900 ne bi ubrojio u tu ekipu...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
..."wb",zašto ne...
govorim kako je odma nakon p800 dosao p900, a kaj nije p800 isto bio odugovlacen
A kaj je sa 6600?
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
...a čiji je on nasljednik......
7650
pa 6600 je izaso na trziste odma i nisu odugovlacili pola godine ko sa sx1
6600 će ipak više udjela pokupiti pa SX-u neće niš ostat
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
zato jer taj telefon nije kasnio.Poslao: Eminem
..."wb",zašto ne...
Osobno mislim da ce puno ovisiti o tome da li ce eksperiment sa tipkovnicom uspjeti ili ne! Ako ovaj mob ne sluzi za poruke, nego kao multimedijalna igracka, onda OK, ali najvaznije je sto ce reci trziste. A tu bi moglo biti svega!!!
vidio sam danas sx1 u ducanu. onom na zrinjevcu. košta 5800 kn
Odlicno!!!
Ajde ljudi kada vec zivite u Zagrebu odite se malo igrati s njim i nama seljacima recite kakav je.
Bookmarks