A ono najvažnije...za što bi ga koristio i do koje cijene ideš??
Kupit cu ink jet printer, al neznam koji? Koje su marke najbolje? Preporucite mi neki dobri jer se ja bes ne bavim s printerima i neznam koji je dobar tj, best buy
A ono najvažnije...za što bi ga koristio i do koje cijene ideš??
pa najvise za printanje teksta i pokoju sliku. Cijena bi bila do 800kn
canon pixma ip4200 pa nadalje...oni su ti tu sa cijenom, a kvaliteta je odlicna
![]()
origigi boja je relativno jeftina...a i zamjenska je ok![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
...evo ja imam canon pixma ip4200 - odličan je...prezadovoljan sam... preporučujem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Slažem se, ja imam ip5000 Pixmu koja koristi istu tehnologiju i potvrđujem prijedloge za Pixmu ip4200.
Pogledaj na webu specifikacije...mislim da ćeš biti zadovoljan![]()
si razmišljao možda o multifunkcionalnom uređaju za te novce... u biti postoje mf uređaji od cannona u koje idu iste boje kao i u ove navedene uređaje, a za tu cijenu imaš eto i scanner što bi tebi moglo poslužiti.. vjerojatno...
mislim, scanner svima kad tad zatreba... pa ako je do 800 kn onda MF uređaj postaje super izbor
Prvo i osnovno se raspitaj dali zaista ima boja zamjenskih i jeftinih za uređaj koji kupuješ pa bi prema tome trebao slagati klasifikaciju uređaja!
Ja koristim Epson Stylus DX3850 koji je već sada recimo stara raga ali ima novijih isto za malu cijenu a 3u1 je dobar izbor!!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Bitno ti je da gledas koliko ti dodje zamjenska tinta za pisac jer cije orginala znaju biti skuplje nego cijeli printer....pogledaj ponudu od Epsona
Tko rano rani, zajebo je pjetla
canon pixma ip4200
imam ga i zadovoljan sam
zamjenske tinte su 20 kn
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Da li je bolji 4000 model ili 5000 model u cemu je razlika ili su tu negdje, i da li bi mi se isplatilo uzimati ovakav printer za print teksta (skripte i sl.) i fotki il se ne bi isplatilo za text?
R.I.P.-16.10.2007.
kupi canon pixma ip1500
350-450kn moze printat i slike s digitalca(na foto papir)slike sa k750 su odlicne(foto papir ti je oko 50kn 25 listova)
printer je zakon,frend ima takvog a i ja ga kupujem kad dobijem pare
ja bih uzela jedan od ova tri printera pa vas molim da mi kazete da li postoje bitne razlike u kvaliteti ispisa u ova dva Canon PIXMA iP3300 i iP4300, te Epson Stylus Photo R265, treba mi za printanje i teksta (cb i u boji) i fotografija, hvala na odgovoru
Bookmarks