A da kupiš V 200.
Bilo bi zgodno da napraviš seciranje svih modela vidim da ti to ide odlično .Obično svak cigo svoga konja hvali pa da vidimo i drugu stranu medalje.
ima još jedan nedostatak:
kad slikaš sa vanjskim ekranom, i kad ga otvoriš, on te pita 'nastavak rada s kamerom' ako kažeš da, on prekine, ako stisneš ne, onda radi dalje, dakle obrnuto, al to je kad je hrv jezik........
i još nešto, kad dalje želiš slikat pomču vanjskog ekrana, on ti kaže 'vidi vanjski zaslon, slikaj pomoču tipke sa strane'.
dakle nesmiješ više zaklopit telefon jer se automatsi kamera gasi
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
A da kupiš V 200.
Bilo bi zgodno da napraviš seciranje svih modela vidim da ti to ide odlično .Obično svak cigo svoga konja hvali pa da vidimo i drugu stranu medalje.
plišani
?-------------?
ok, sam jedno pitanjce... ne cini mi se logicno da im raniji modeli imaju mogucnost izbora izmedju ukljucenog ili iskljucenog t9, mislim da mora postojat nacin da ga iskljucis, koliko se sjecam ja sam imala a800 i namucila sam se da nadjem di se iskljucjue jer je bilo nekak total smotano ali sam ga uspjela iskljuciti...
al fakat imas smisla za analizu moba, trebao bi i ti pisat za mobil(ak vec pises a ja to propustila sori lol)
copyright by Mjehuric
čas posla.
mislim da ima još par sitnica koje nisam naveo......
bum se sjetio...
Ma dajte, mob je super i gotovo![]()
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
pa jel valja telefon ili ne??
YumIRC:
http://www.yumirc.org
toga sam se i bojao da ce neki preozbiljno shvatiti, jos ceme i ovi u europatradeu tuzit...
MA TELEFON JE ZAKON!!!
ma ok je samsung općenito...ali neznam, mene je taj preklop počeo živcirat. i dok vozim teško mi je telefonirat i vozit, zbog glupog preklopa...na početku mi je bila fora...ali s vremenom...došlo je do toga da sam ga prodala...i to moram vam se pohvalit za 2000 kn. i ne lažem. stvarno.
a nokia je ipak nokia, pa sam se vratila na staro....hehe![]()
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Meni su preklopnjaci zakon! Dobar je telefon i nema nikakvih problema s njim. Koje sam ja probleme s Njokom imao, jaoooo... Ne želim se sjećati tog mračnog doba![]()
slazem se s tobom Hrc
i dok vozim teško mi je telefonirat i vozit, zbog glupog preklopa...
A hendsfri i ono "čuvajte nas čuvajte nas jer znakovi su premaloooo"
Handsfree mi se sviđa i fala samsungu što ga daje.Uostalom što telefoniraš dok voziš?
šteta što e700 nema speakerphone
miškec ali nezgodno mi je koristit taj handsfree....neznam..nisam navikla....ova nokia mi ima speakerphone...tak da mi je guba a i ne smeta mi dok normalno pričam i zimvo
hrc- znaš kak je , komad te baš nazove kad pičiš 240 km/h, i šta ćeš nego se javit.....![]()
btw s nokiom nikad nisam imala problemos
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
malo krecete u offtopic tako da brisem zadnja 2 post
Ako si gladan pojedi nesto
LJUDI ZNATE ŠTA SAM TEK SAD SKUŽIO!?
nikak mi nije bilo jasno kak to ponekad napišem kratku poruku a zauzme mjesta za 2,3 poruke, a ponekad dužu pa sve ostane u jednoj........
sad sam skužio da naša slova hrvatska č,ć,š i đ zauzmu 91 znak!!! ti majke isusove pa kak je to moguče? jel to tako i na drugim mobitelima=?!!!!
to mora da ti je neka soft greska nemre bit nesta drugo
Ako si gladan pojedi nesto
Isključi hr znakove.Stvar je u kodiranju.Poslao: flOorKilla
nikak mi nije bilo jasno kak to ponekad napišem kratku poruku a zauzme mjesta za 2,3 poruke, a ponekad dužu pa sve ostane u jednoj........
sad sam skužio da naša slova hrvatska č,ć,š i đ zauzmu 91 znak!!! ti majke isusove pa kak je to moguče? jel to tako i na drugim mobitelima=?!!!!
Vjerovo il ne ali sam baš ja to htio napisat. Zaključak: ne koristi naše lijepe kvačice, ionako se ne vide na drugim mobitelima (a zašto, kvragu?)Poslao: flOorKilla
svi frendovi kojima šaljem poruke imaju novije mobitele pa ih vide......
Zbilja? Kaj je frendov T610 prestar?
Da, na eng je ok.Jednostavno "Ne" je da a "da" je nePoslao: flOorKilla
ima još jedan nedostatak:
kad slikaš sa vanjskim ekranom, i kad ga otvoriš, on te pita 'nastavak rada s kamerom' ako kažeš da, on prekine, ako stisneš ne, onda radi dalje, dakle obrnuto, al to je kad je hrv jezik........
![]()
nijedan frend nema T610......
Bookmarks