= Citat = Izvorno postao tomislav10 Pregledaj post
Evo baš sam čavrljao s tipom iz HT-a i u nevezanom razgovoru priupitam ga za Iskon duo odnosno druge nezavisne pružatelje širokopojasnog interneta. Ukratko tip kaže da je to, uglavnom, EPP (ekonomsko propagadni program). Naime, da bi pružatelji širokopojasnog interneta, koji koriste vlastitu infrastrukturu, došli do korisnika spojenih preko UPS-ova, moraju instalirati svoju opremu u te iste UPS-ove, što je uglavnom nemoguće jer su, opet ti isti UPS-ovi, građeni "na knap", u njima jednostavno fizički nema mjesta. Zato i pružaju usluge samo onom korisnicima koji su spojeni na centrale jer se ondje koliko toliko može isntalirati oprema alternativnih providera.
Dakle, ako ste spojeni na UPS, pomirite se sa činjenicom da možda nikada nećete moći birati pružatelja širokopojasnog interneta!!!
ah, znam...doduše, meni i tako nije dostupno ništa osim t-com i običnog iskona (koji ide preko t-coma). zato sam od dva zla htjela birati ono manje...

inače, danas sam zvala iskon i rekli su da nije potreban ugovor već se samo ostave podatci i oni mi otvore account kod sebe.
zapravo, to je već josipa04 rekla.