Može može! Al i piva naravno ide uz to. Ste gledali onaj spot od Ede majke kad gađaju ona dva tipa čevapima? Bogohuljenje!!![]()
Kako se tu članovi međusobno časte čevapima , imam jedan prijedlog.
Neka Mobil organizira lijepo susret svojih forumaša i neka svatko tko dođe donese jedne ćevape i počasti nekog drugog , a Mobil neka samo osigura neki prostor. Može i na otvorenom npr. Jelačić plac ili sl.
Tko je za neka digne ruku?
Tko je protiv?
Suzdržani?
Komstatiram da je prijedlog prihvaćen jednoglasno (mojim glasom)
Može može! Al i piva naravno ide uz to. Ste gledali onaj spot od Ede majke kad gađaju ona dva tipa čevapima? Bogohuljenje!!![]()
Ja sam isto za..... samo da ne budemo vani ako bude jako hladno.....![]()
U potpunosti se slazem s prijedlogom,cevapima pogotovo.Moze se valjda sredit neka sportska dvorana za zimske mjesece,jelte?
Zna se tko je sad na redu da se izjasni....
znamo, znamo.. čeka se g. jsp_m koji je i ostavio onu slasnu sličicu u temi o ćevapima 16xjooozoooooo.... jaaaviii seeeeee
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ja sam vas vec posacastio cevapima...capane ti me ovaljujes sve dublje
najprije sam tebe zvao na cevape, pa hajde - ti i vlm, pa se sada pozvala i cijela redakcija, a evo poziva se i cijeli forum...
a da pozovemo i sve beskucnike, punice, rome, zadrane i urare?a sve hrvate ili sve bijelce koji se nadju u RH?????ja bih sve crnce :-)
salim se...ali i ne-don't push your luck!![]()
a čuj kad se već nudiš može! samo fali dovoljno veliki lokal za sve to (crnaca ko u priči).... svako plati jednu turu može
Ja sam bil ozbiljan , a vi se zezate , sram vas bilo!
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks