= Citat = Izvorno postao noćni_djelatnik Pregledaj post
Nešto mi tu ne štima, ili šverc-komerc radi punom parom:
http://www.tim.it/consumer/c365/i412...96/prodotto.do

čuj ali nemožeš uspoređivat talijanske cijene sa njihovim (barem se tako prepostavio iz linka),pao je šverc komerc nema više ni tam jeftine robe,digo im se standard prije sam čak i kupovo benzin kod njih,natočio kod nas za cca50 kn da mi izdrži do prve njihove benzinske i tamo ga napunio do vrha i profitiro 50-80 kn (znam da je malo no prije sam svaki tjedan išo dole rodbini u posjet) pa 50 po 50kn pa se skupi tj.bolje reči napunio tank i još dobio oko tri porcije čevapa,to je isplativo, a sad kad idem razlika je u 10lipa po litri,uveli pdv na sve,jer recimo gledo sam u trgovini rabljenih mobitela i gledo motorolu c975 (ja sam ju tad imo i platio ju preko oglasnika 400kn) a kad ono meni frajer 600kn a u lošijem stanju neg moja.No fascinira me jedna stvar jedna ga je ženska skupa samnom taj model gledala i ono frajer njoj veli da ima karticu od 64mb i da može snimat razgovore oko cca sat vremena (neznam točno kako je reko ali ajmo ovako prepostaviti) i ona njemu veli da nemre vjeoravat kako tako puno to je đudo od tehnike (još to on njoj i potvrdi) da da to je đudo od tehnike,a ja se lupam po glavi i nemrem vjerovat što nju đudi (to je samo dokaz od onog prije kaj sam napiso njima je to relativno novo tj.nezanima ih)