a gdje se nalazi taj main i jel to folder???
Ti stvarno nemaš poima![]()
Ja ovo još ne radim.Troje ljudi je $j3bal0 mob.Tek kad bude moguće samo s FAR-om.
Marianu zašto si to opet post_ao?? Vidi ovo LINK
To nas uopće ne zanima,offtopic!
Zanima me da li je i na Vodafon brandiran mobitel k750i CID49 RED moguće pomoću opisanog postupka spajanja sa Phone Xs-om i FAR managerom samo promjeniti izgled menija, postaviti nove drivere za kameru, isključiti zvuk kamere, povećati sms kapacitet itd ili moram prvo debrandirat mobitel sa nekim od normalnih firmware-a? Inače spojio sam mob pomoću Phone XS-a, piše da je firmware R1AA008. Isti taj firmware postoji i u db2010cid49_3_3/REST direktoriju (rest_K750_R1AA008.bin) tako da po logici stvari nakon što sve promjenim mogu sa FAR-om nazad flashati mob da bi ponovo proradio iako je Vodafon brandiran...
Da li mi ovo netko može potvrditi.
Hvala...
ima li mi ikakve pomoci jer sam iskljucio kabel dok sam jos radio u far manageru!!!!mob mi se nece upalit,far manager ga uvijek prepozna i ja ga flasham sa mojim firmwire-om(k750i cid49 r1db001) i on se opet ne upali!!!
molim pomoc!!!!!!!!!!!!
ne bas i moj je vodafon i us*o sam ga!!!!
kad ga ponovo flashiram on se opet ne upali!!!
pa ti preporucujem da po mogucnosti ovo ne radis!!!
a ja sam cetvrti koji je $j3ba0 mob!!!!
IMA LI POMOCI???????????
ja kad flasham svoj main sa farom uopce me ne pita upozorenje YOU ARE TRYING TO WRITE BLOCK @..... i flash-a mi ga za 2 sekunde i onda iskacim mob i neda se upalit!!!
Moze li se flash-at sa phone xs-om??
I moze mi neko staviti na rapidshare moj originalni firmwire (r1db001) zato jer se na topsony-u.com nemogu snac?????!!!!!
Mogu li ja jednostavno odnijeti mob na sevis jer nisam nista brisao,rewrito samo sam kopirao fajlove u racunalo???????????mogu li oce mi ga oni moc popraviti???
Zadnji uredio imaticx : 29-01-2007 u 00:02
www.sonyericsson.hr odaberes koji uredaj imas i ima Nadogradnja sofrwarea, pretrazi malo
iPhone 5s 16 GB
kako ne radi? radi, sad sam probao. ides na podrska - podrska proizvodu
iPhone 5s 16 GB
evo samo da kažem, ja sam sve išao po uputstvima i sve ok, stavio nove drivere od kamere, zaslona i akustic drivere, al mob mi je i dalje zaključan na vip.... je l to tak treba bit, ili se treba otključat da ide na sve kartice????
oglasnik.pforum - biker boy
probao sam sa seusom.mob se nadogradio ali opet ne radi!!!!!!!!!
pomoc!!!!!!!
stavio sam mob na punjenje i radi!!!!!!!! sve radi!!!!!
hvala svima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vama nekima ne radi zato što na kraju kad završite sa farom sigurno izvadite kabel i upalite mob ali prije toga trebate još nanovo flashati onaj file da bi mob radio!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
NIJE ISTINA![]()
Imam k750i red cid49 kad sve zavrsim sa far-om flasham ponovno svoj fw i mob se ne upali (valjda zato sto je brandirani vodafone) pa ga moram svaki put kad to radim ponovno flashati sa seusom!!!![]()
![]()
![]()
cak sam danas preko fara prebacio nove ikone u mob i maknuo operator name i OPET su mi STARE glupe![]()
![]()
vodafone ikone i OPET mi pise HR VIP
Postoji li mogucnost da stavim u svoj mobitel custom rezolucije u kameri
Npr. 320x240 176x220 ?????
P.S. Pokvario mi se Mega BASS!!!!KAKO TO ?????!!!
I moze li se preko davincia flashati u w800i??
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
onda sigurno neideš po postupku onom,čekaj ti preflashas cijeli main ili fs nakon što završiš sa farom onaj 5 mb velik?
custom za kameru nemoreš napraviti,a za bass ti se već pričalo ovdje u vezi firmwarea!
da vinci još ne podržava cid49 pa ćeš se morati strpiti a i koštat će te oko 7 eur!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
ja ti nakon far managera kad sve napravim idem flash-at i kopiram svoj firmwire ((100% sam siguran da je R1DB001)) i onda mi flasha za 2 sekunde (uopce me ne pita ono upozorenje http://img01.picoodle.com/img/img01/...em_3d10f68.jpg )
znas li zasto??????????????? i mob mi se ne upali pa ga svaki put trebam ponovo flashati sa seusom!!!!ZASTOOO?????
Bookmarks