Mislim da za svaki Hardware koji dodajes, ako nema u sebi drivere, da ti javlja "unknown device", jer tek kad primi drivere, onda ga tek prepozna.
Ja sam imao problema sa unutarnjim modemom ...![]()
Mislim da za svaki Hardware koji dodajes, ako nema u sebi drivere, da ti javlja "unknown device", jer tek kad primi drivere, onda ga tek prepozna.
Ja sam imao problema sa unutarnjim modemom ...![]()
da evo probam na svom kompu.i napise mi found new hardware mp 150 i to sve...samo ne zeli na ploci DFI dali sa tim ima kakve veze chipset, driveri, nforce 4 je?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
si potrazio nove drivere na netu? si instalirao drivere za mbo
mislim da nešto nije u redu s printerom,jer dosta printera Windowsi automatski prepoznaju i ne trebaju ti driveri (osim za naprednije opcije poput količine tinte,kalibracijskih stranica i sl.). Npr ja za svoj printer uopće nemam drivere i radi najnormalnije (hp deskjet 3550). Da ti njega fino vratiš u dućan da se oni gnjave s njim i uštediš sebi živaca i vremena?![]()
a joj... znači tvoj komp ima nekih problema s USB-om. Možda da probaš Help&Support u Windowsima,reinstalaciju drivera od USB-a ili Repair konzolu. Moram priznati da još nisam čuo za ovak nešto...
Bookmarks