sta za vas znaci zazivjeti
ma sve je to uredu dečki se trude ali taj forum nemože zaživit zato sto ima preveliku konkurenciju![]()
sta za vas znaci zazivjeti
Only a girl can judge me
i ovaj site nije kopija i nisam htio staviti forume o mobu.Nego se preferiram na PC,net,gaming za mob sam stavio cisto da ako se ovaj prebukira svojekakvim temam da tamo mogu staviti to je sve
ti pokusavas nadmasiti broj clanova cafe mobila sa brojem otvorenih foruma?
Nisu to gluposti, forum je jednostavno kopija CM-a. Pa pogledaj samo podjelu podforuma.
@Pancho Villa: Kad predstaviš nešto svoje moraš naučit podnijet i kritike, ne samo pohvale.
Nitko tu nikoga ne napada, samo se pokazuje realnost.
Futurama,ja ne smatram da je forum kopija ovoga
Only a girl can judge me
Ja mislim na ovaj forum od SiemensCX70.
I slijepa osoba bi vidjela da je potpuno isto složen, osim što je ubacio par bespotrebnih foruma o konzolama.
pa to opće nije neki prestiž imat svoj forum , ja rađe nebi imo svoj forum , jer se mora pazit na te forume , a sigurno jedan čovjek nemože paziti 5 foruma![]()
e pa ovaj moj nije PLAGIJAT OVOGA OVDJE zato sto to i nezelim ovaj forum mi je cool i uvjek ce biti a ako neko otvori forum onda znaci da tu ima nekih novih tema a i sto bi smo sve gurali ovdje.
Ma ja mislim da je SiemensCX70 napravio ovaj forum prije nego sto je napravljen cafe.mobil i onda su oni kopirali njegov forum.![]()
![]()
![]()
nego ajmo bacat oklade koliko će trabat da i taj forum zamre do kraja... ko i mnogi identični koji su se ovdje reklamirali...
ja kažem da će i samog admina taj forum pustit za max 2 mjeseca..![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Od sada dosta prepiranja.. ako je čovjek dao da komentiramo njegov forum onda mi tu pišemo kritike i pohvale... nema se šta član tog foruma ljutit na naše mišljenje... sam je to tražio... za ubuduće... inače će se ova tema pretvoriti u kupus i bit će zatvorena...
a whiteboy... ja sam upravo to mislio predložit... hehe anketa za koliko ce brzo taj forum nestat ( no naravno šalu na stranu )
Ma meni forum izgleda ok, pa sta ako je slican ovom, mora se od negdje poceti![]()
ali ne znam kako ce privuci ljude i hoce li sve to moc odrzavat, ma uostalom ja sam zasad zadovoljan s ovim
![]()
e da, nek je momcima sa srecom
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
ma menije banana sto sad svatko ima svoj forum...nemam nis protiv toga,al recimo glupo mi je citat teme s 1000mjesta...postavit pitanja i na svakom forumu gledat odgovore...htjet kupit mob i gledat oglasnik,kupi prodaj ovaj tu ovaj tamo,news sto i ne kuzim kak funkcionira..uglavnom bolje je imat sve na jednom mjestu, savjet,pomoc,pruzit pomoc,pogledat,sve ti blizu pa ostajem tu dok god ima ljudi a nadam se da ce se samo prosirit...samo nekad je prestrogo u nekim djelovima,pa treba malo i zajeba*cijenego sretno drugima sa svojim forumima,al ovaj je i vise nego dobar
bio nekad oglas...
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
Bookmarks