ako ti je kartica bila u drugom mobu formatiraj ju na card readeru na compu. onda bi trebala normalno radit.![]()
Evo,vratio mi se opet moj stari P800eh sad,kad sam ga trebao nabavit,cuo sam kao da je puknuo ekran,na kraju uopce nije puknuo ekran vec plastika,barem tako mislim,jer bi se ekran vjerojatno razlio,a i vidi se da je u pitanju plastika.Eh sad,moje pitanje je ,jel ta plastika dolazi uz kuciste,to jest,jel ta plastika ucvrscena na kucistu? Takodjer imam problem sa MS Duo 64MB karticom,stavim ju u mob,formatiram ju i normalno ju kuzi,ali ne prepoznaje niti jedan file na kartici,u cemu je problem?
Hvala unaprijed,pozdrav.
ako ti je kartica bila u drugom mobu formatiraj ju na card readeru na compu. onda bi trebala normalno radit.![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bila je u drugom mobu,formatirao sam ju iz windowsa na kompu i nije htjela radit,takodjer probao u mobu i ne radi. Probat cu ponovno pa javim,mozda uspije.
Evo,rijesio sam problem s karticom,napravio reformat i radi sve ok.
Takodjer,rastavio mob,i skuzio da je touch pad spojen flat kabelom,i on je napuknuo,znaci nema ljeka osim mijenjat display![]()
Mislim da ovoj temi moze lock.
Zadnji uredio A112 : 13-01-2007 u 16:08
Bookmarks