Bok prijatelju!!!![]()
Ja sam imao identičan problem ali mi master reset (koji mi je napravljen u servisu) nije pomogao , kod mene je bio u pitanju flat-kabel kamere.
Nadam se da je kod tebe u pitanju soft.......inače......ebi ga...ode lova!!!Pozdrav!!!
Postoji li kakva kombinacija tipki za master reset na 6280 kao što ima na symbianu? i imam jedan problem u zadnje vrijeme mi nokia neće ući u kameru, te nekon minutu kad uđe piše da je na stand by-u????imao tko sličnih problema, trebam što prije odgovor!!![]()
![]()
Bok prijatelju!!!![]()
Ja sam imao identičan problem ali mi master reset (koji mi je napravljen u servisu) nije pomogao , kod mene je bio u pitanju flat-kabel kamere.
Nadam se da je kod tebe u pitanju soft.......inače......ebi ga...ode lova!!!Pozdrav!!!
napravio sam master reset ali nepomaže, sad me zanima kako stavit softver na nju, može mi netko molim vas objasnit ili dat link s tutotijalom
obrati se korisniku T-Maca,on je to napravio sa svojom 6280. link : http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...ight=6280+5.92
Hmda. Tek sad vidio ovaj thread. Uglavnom reformatiranje memorije telefona uvijek pomaze, ali problem je nakon formatiranja ponovno napuniti memoriju telefona operativnim podatcima. Zato preporucujem odlazak na servis sto ce jednostavno zbrisati sve podatke i staviti novi softver.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ima previše postova sa 6280 tako da ne otvaram novi stavit ću tu.
Kupio sam karticu od gige za nju i sve je ok radilo. I nakon tjedan dana jednostavno nije htjela spremiti slike kada bi uslikao već se ugasi ekran i ponovo upali. Kada bi se slika spremila na običnu karicu od 64 mb radi.
Onda sam formatiro karticu i ponovo je radilo 2 dana i sad ponovo ne radi. pa za poludit!!! Da li može to bit grefša u firmweru jer imam stari 3.xx
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Ako uz 64mb mob radi a uz 1gb neradi, znači da je prodlem u kartici, svakako probaj stavit tu kartivcu od 1gb u neki mob koji prima miniSD, pa vidi kako će se ponašato, ali čisto sumnjam da ti je problem u mobu.
Pokušao sam ju stavit u čitač kartica na kompu. i Tek sam skužio da ako se kartica napuni iznad 300mb nlokira, dakle oštećen je na njoj čip.
Ja sam već tražio da stavim novi firmware gore, a kartica... Grrrrr
zašto da se svađam kada sam u pravu?
meni se to isto dogodilo s karticom.radila je dobro koja dva na i odjednom sam dobio poruku da ju treba formatirati i nakon formatiranja ju mobitel uopće nije prepoznavao.i sada mi kartica stoji u ladici.
gdje si kupio karticu?možda smo u istom dućanu pa tu ne valjaju!?
Neke kartice imaju problema sa kompatibilnoscu, a nekad samo kartica otkaze poslusnost. Ako ti je pod garancijom, odnijeti u servis i budu ti samo zamjenili.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
u vezo onog mog problema, danas je stavljen 5.92 i neradi, kamera je crkla![]()
Bookmarks