Koja je razlika od T-coma?
Mislim da nije bilo dosad govora o ovome. Ne želim da ovo ispadne reklama, samo mislim da vrijedi pogledati. Imaju u ponudi 4 ADSL paketa, po meni vrijedi istaknuti ovaj:
brzina 1024/192 + 20 GB prometa za 199 kn
Ostale pakete pogledajte na http://www.voljatel.hr/
Koja je razlika od T-coma?
Nisam rekao da je bolje ili lošije, nego sam napisao ovo jer većina ljudi uopće nije čula za njih (nisam ni ja do jučer). Koliko sam shvatio plaća se brzina T-comu, a promet njima.
Zadnji uredio vladobrad : 12-01-2007 u 10:47
Nije nešto spektakularno, ali nude 2GB za 99 kuna i flat za 265 kuna, što je još uvijek skuplje od Iskona + trajni nalogTako da mi se ni ne isplati pretjerano
Ali mi se čini jako smiješnim izjava za VoljaFlat: Cijena primjerena neograničenom prijenosu podatakaBo'me je primjerena
LOL
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Svidja mi se ovaj paket sa 20 GB za 200 kn.
Kod T-coma skoro svaki mjesec dodjem do 180 kn , a potrosim 7 GB....
Samo nisam nasao na koliko se potpisuje ugovor.
Jel zna netko???
to bi značilo da je svaki dodatni 1GB 30kn!?Svaki dodatni MB izvan paketa – 0,03kn
malo previše...
*kod VOLJAbyte paketa
Zadnji uredio nijala : 13-01-2007 u 23:29
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Poslao sam im mail pa su mi odgovorili. Ugovor se sklapa na neodređeno vrijeme, dakle moguće ga je prekinuti u bilo kojem trenutku. Potrebno je imati ADSL kod T-coma i njima plaćati brzinu, dok se promet plaća Voljatelu (isto kao i VM-mrežama dok nisu propali).
Jel uzeo tko? Jeste zadovoljni? Kako idu torrenti, može netko prokomentirat uslugu općenito iz svog iskustva?
Ja uzeo paket voljatime 48h (košta 30 kn), dakle imam 48 sati mjesečno koje koristim samo za skidanje, to ti je dovoljno za skinuti cca 12 GB. S brzinom nikakvih problema, sve isto ko na T-comu.
ako ide preko T-Coma i njima se i plaća brzina, onda bi trebalo biti identično
ma oni ce propast ko vm-mreze
neće, nemaju tak niske cjene, vm je stavio flat 50 kn to je ipak premalo!
A što nebi mogao od njih uzet ovaj VOLJAsmart??
ovo nije jeftinije od optime...a eto ko voli neka izvoli
After all...
ne isplati mi se ovo baš.
Ja sam uzeo volja time 12h (9 kuna) i za tih 9 kuna sam skinuo oko 4 GB podataka.
Isplati se![]()
snizili su cijene i ja imam jedno pitanje
nove cijene su ove
VOLJAflat ADSL paket
VOLJAflat:Ja bi uzeo voljaflat a što znači da je od megabit 150 a 3 i 5 megabita 185 i ja ne kužim ako uzmem 3 ili 5 megabita to me košta 185 kn ili više?
- Brzine ADSL priključka
- 1024/256 – 79kn
- 3072/352 – 179kn
- 5120/512 – 329kn
- Priključna pristojba 1kn
- Naplata flat paketa:
- VOLJAflat 1024/256kbps – 150kn*
- VOLJAflat 3072/352kbps – 185kn
- VOLJAflat 5120/512kbps – 185kn
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
cijena flat paketa je ista za dvije najviše brzine, ali jasno veća brzina je skuplja. tebi je dakle svejedno flat cijena ista bio na 3072 ili 5120
Cek, i kolko na kraju koliko placas mjesecno, sveukupno?
ako uzmes ovu najmanju brzinu?
Bookmarks