Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.866, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    igram ju i igram bas je ispunila moja ocekivanja i jos u DX10 na max detaljima sa ATI hd2900xt
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    sony ericsson
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao @bLd@ Pregledaj post
    igram ju i igram bas je ispunila moja ocekivanja i jos u DX10 na max detaljima sa ATI hd2900xt
    pošto nisam nikada igrao takvu igricu a ne kontam engleski kako da aktiviram one puške što su u crvenom,šta mi onaj aparat nadograđuje i ona ženska kod prodavaća oružja ako se nekom bude dalo neka mi proba malo pojasniti

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    N 7610,HTC WIZ@RD
    Operater
    T-GNOM
    Bodovi
    6.866
    Nivo
    19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tcrnjak5 Pregledaj post
    pošto nisam nikada igrao takvu igricu a ne kontam engleski kako da aktiviram one puške što su u crvenom,šta mi onaj aparat nadograđuje i ona ženska kod prodavaća oružja ako se nekom bude dalo neka mi proba malo pojasniti
    lol ovo ce bit dug post neznam kako igras ali pretpostavljam da igras sa klasom marksman
    onaj aparat u holbornu ti nadogradjuje oruzja al moras skupit komponente potrebn za nadogradnju, to ti je najjednostavnije ako nalazis oruzja koja vec imas pa desni klik i odaberi opciju
    #try to dismantle this component to... # well anywaj odaberi opciju tamo di ti je nacrtan onaj sraf ili vida...

ona riba kod prodavaca ti sklapa oruzja al moras sakupit odrejen broj komponenti (sta nije bas lako)za oredjeno oruzje pa stavit komponente na menu prodavacice

odredjene klase mogu koristit i odrjedjena oruzja tako da ako ti je nactan onaj prekrizeni krug kod oruzja onda ga nemozes koristit pa ga ili prodaj ili rastavi
    a ako pise kod oruzja npr. unindetnified thermal bolter onda desni klik i odaberi
    onu ikonu sa povecalom da ti otkrije hidden properties kad to napravis onda ga tek mozes koristiti,al zna se nerijetko desiti da nadje unindentif. oruzje koje niti nemozes korisiti pa ponovi onu foru desni klik,povecalo i onda ga rastavi ili prodaj iste te fore ti vrijede i za armour ili mods

a sad da predjemo na mods
    modsi su ti stvari koima npr nabrijavas oruzja,svako oruzje moze ima modove
    ali ti odredjena oruzja mogu imato odredjen broj modova,npr firefox rocket launcer mozes nac sa 3 ili 4 slota za modove,SRAC sa 1 ili 2 slota itd,cesto ti se zna dogadjat da nalazis ista oruzja koja imaju razlicit broj slotova za modove

e sad oruzja u ovoj igri ce ti zahtjevat odredjen broj bodova za preciznost ili za snagu a i zna se dogadjat da zahtjevaju i willpower(rijetko kod klase marksman a cesto kod klase swordsman,evoker a posebano mjesto ima clasa summoner di ti se sve vrti oko willpowera jer bacas razne carolije)
    tako da za mozda oruzja moras ima odredjen skill(to je cesta pojava u RPG igrama hack n slash)
    zato pokusaj citat sta pise kod oruzja koja su ti u crvenom
    isto ovo vrijedi i za armour

inace... igra zna bit zahtjevna ekipi koja RPG tip igrara igra rijetko al se skuzi nakon vremena
    JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Hellgate London
    By Smrt in forum Igre
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 22-05-2006, 13:40

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke