moramo priznati flagship studiosu sta je stavio u igru oko 20-tak oruzja![]()
jedva cekam da ju nabavimhttp://www.hellgatelondon.com/weapons/search/results/#
moramo priznati flagship studiosu sta je stavio u igru oko 20-tak oruzja![]()
jedva cekam da ju nabavimhttp://www.hellgatelondon.com/weapons/search/results/#
Super izgleda.Info o oružjima je isto dobar
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
Izgleda mi jako dobro.. Jeli to izašlo ili? jer nisam uspio naći linkove za skinit..
nazalost jos ne![]()
al ce izac za nekih mjesec dana
![]()
Ah dobro.Ja si je isto planiram nabavit.Vrijedi čekat
Lijenost se isplati sada a rad se isplati poslijeJel to to?
jedva cekam da izadje!!!!
iako su je odgodili par puta
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
polefko, sve takve stvari se čekaju
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Da,da,predobra igrica,fenomenalno zgleda,sam kaj će trebati neka mrcina od compa da ju pokrene,valjda!
http://www.gamespot.com/pc/rpg/hellg...result;title;0
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Err
ovak nesto je Bogohulje nazivat igricom!!!!!!
za mene su igrice one kaj su na mobitelima, te jos one stare koje su se igrale u lanaparkima i onde ala nitendo...
Ovo je fucking IGRA, de ljudi malo se prosvjetlite, te nemojte boghuljit okolo, sve kaj je radjeno za PC, Xbox, PS su IGRE, a ne igrice...
Sam za info, to radi ista ekipa koja je radila i orginalni Diablo
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
bas ponovno promatram oruzja koje ima igra a ovi su nedavno najavili da ce igra imat preko 100 vrsta oruzja i magija
jesi pogledo filmiche ke ima za skinut, onaj uvodni je preheben, definitivno ovi uvodni filmichi postaju sve napredniji i napredniji, a obicno po uvodnom filmichu se moze odoakitvno ocijeniti igra.
Do sad svaka igra koja je imala mrak uvodni filmich, bila je i mrak za igranje, tak da od ovog zgleda bude neke.
Ima i onaj filmich di se predstavljaju oni templari, tam ima par filmicha gemplaya, zgleda definitivno ko Diablo, samo s milion godina naprednijom grafikom![]()
![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
ljudi igrica je u mom kompu ali dx10 je teško igrati ako nemaš 8800 karticu,grafika je odlična što se tiće same igre još nisam igrao sličnu igru,zauzme 6.8gb prostora i onaj tko je igra sa vistom morat će ići po zakrpu inaće štani druže.Igru sam samo instalirao i trenutno je ne igram dok ne završim jericho
igram ju i igram bas je ispunila moja ocekivanja i jos u DX10 na max detaljima sa ATI hd2900xt
lol ovo ce bit dug post neznam kako igras ali pretpostavljam da igras sa klasom marksman
onaj aparat u holbornu ti nadogradjuje oruzja al moras skupit komponente potrebn za nadogradnju, to ti je najjednostavnije ako nalazis oruzja koja vec imas pa desni klik i odaberi opciju
#try to dismantle this component to... #well anywaj odaberi opciju tamo di ti je nacrtan onaj sraf ili vida...
ona riba kod prodavaca ti sklapa oruzja al moras sakupit odrejen broj komponenti (sta nije bas lako)za oredjeno oruzje pa stavit komponente na menu prodavacice
odredjene klase mogu koristit i odrjedjena oruzja tako da ako ti je nactan onaj prekrizeni krug kod oruzja onda ga nemozes koristit pa ga ili prodaj ili rastavi
a ako pise kod oruzja npr. unindetnified thermal bolter onda desni klik i odaberi
onu ikonu sa povecalom da ti otkrije hidden properties kad to napravis onda ga tek mozes koristiti,al zna se nerijetko desiti da nadje unindentif. oruzje koje niti nemozes korisiti pa ponovi onu foru desni klik,povecalo i onda ga rastavi ili prodaj iste te fore ti vrijede i za armour ili mods
a sad da predjemo na mods
modsi su ti stvari koima npr nabrijavas oruzja,svako oruzje moze ima modove
ali ti odredjena oruzja mogu imato odredjen broj modova,npr firefox rocket launcer mozes nac sa 3 ili 4 slota za modove,SRAC sa 1 ili 2 slota itd,cesto ti se zna dogadjat da nalazis ista oruzja koja imaju razlicit broj slotova za modove
e sad oruzja u ovoj igri ce ti zahtjevat odredjen broj bodova za preciznost ili za snagu a i zna se dogadjat da zahtjevaju i willpower(rijetko kod klase marksman a cesto kod klase swordsman,evoker a posebano mjesto ima clasa summoner di ti se sve vrti oko willpowera jer bacas razne carolije)
tako da za mozda oruzja moras ima odredjen skill(to je cesta pojava u RPG igrama hack n slash)
zato pokusaj citat sta pise kod oruzja koja su ti u crvenom
isto ovo vrijedi i za armour
inace... igra zna bit zahtjevna ekipi koja RPG tip igrara igra rijetko al se skuzi nakon vremena
puno hvalam to se traži sada ću sve iz poćetka jer sam puno toga bacio u koš a koliko sada vidim nisam trebao
Bookmarks