Svi uređaji u VIP ponudi sa cijenom nižom od 2391kn su zaključani na mrežu,ovi skuplji nisu.BlackBerry-ji su isto svi zaključani.
Osim W810i koji nije zaključan a košta manje (1.931,27kn za gotovinu u VIP centrima).
Svi uređaji u VIP ponudi sa cijenom nižom od 2391kn su zaključani na mrežu,ovi skuplji nisu.BlackBerry-ji su isto svi zaključani.
Osim W810i koji nije zaključan a košta manje (1.931,27kn za gotovinu u VIP centrima).
Uze mi rijec iz usta/tipkovnice.
Bas sam htio reci da AFAIK u T-Mobile su svi mobovi zakljucani, a u VIP-u oni "skuplji" nisu a "jeftiniji" jesu (ne znam gdje je tocno granica to dvoje). Kad sam prije 5 godina kupio N3410 u VIP-u, bila je zakljucana (ocigledno spada u jeftinije). Onda sam prije 3 god kupio K700 i nije bio zakljucan (ocigledno skuplji). BTW i "skuplji" s vremenom postanu "jeftiniji" tj. zakljucani, kad zavrse u VIPme kompletima ili na nekim akcijama i sl.
Uglavnom: u VIP-u, ako je mob inicijalno u "nizoj/entry level" klasi, ili je u nekom paketu, ili ima sumnjivo nisku cijenu, skoro 100% je zakljucan. U T-Mobileu kao sto rekoh su uvijek svi zakljucani.
Bookmarks