super ja sam jos uvjek na 3-ci moram ovo probat
Nova verzija Nullsoftovog programa koji je do prije nekoliko godina bio apsolutni standard za reprodukciju multimedijalnih sadržaja na PC računalima možda bi mu napokon mogla vratiti staru slavu
![]()
Nakon nekoliko beta verzija programa koje su davale naznake da će Winamp 5 ponovo biti softver koji se isplati imati instaliranog na računalo, izašla je finalna verzija koju je moguće 'skinuti' sa službenih stranica www.winamp.com. Na stranici je moguće skinuti dvije verzije programa, Winamp 5 full, veličine 4 MB te Winamp 5 lite, 'težak' samo 655 KB.
Većina komentara o novoj inačici Winampa koji se mogu pročitati na Internetu pozitivno je intonirana, a najčešće ga se opisuje kao vrlo dobar spoj Winampa 2 i Winapa 3. Za one koji nisu pratili evoluciju ovog programa za reprodukciju multimedijalnih sadržaja reći ćemo da Winamp 3, koji je trebao naslijediti popularnu dvojku, nije stekao preveliku popularnost među korisnicima zbog sporog rada, glomaznosti, a i propusta prvih verzija. Iz ovih razloga mnogi su se korisnici vratili na stariju inačicu, unatoč manjem broju mogućnosti koje je pružala.
super ja sam jos uvjek na 3-ci moram ovo probat
Ako si gladan pojedi nesto
o ovoj temi smo već raspravljli prije
peticu imam već mjesec dana........ja sam zadovoljan![]()
Raspravljalo se o beta verziji. Pretpostavljam da več mjesec dana imaš beta verziju 5-ice.
...a beta je kao nedosljedna final release-u...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
...pa da imal sam beta verziju sad imam 5.0full Pro ima stvarno brz wave to mp3 rip.........inače niš nekoristim osim play ,stop.....ko treba serial za pro verziju......šaljem
![]()
ja brijem da sam ja jos uvijek na beti... jel ima kakvih promjena da snimam ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
tomo ajde meni posalji
Nekužim šta če vam pro verzija.![]()
moze i meniPoslao: tomo
...pa da imal sam beta verziju sad imam 5.0full Pro ima stvarno brz wave to mp3 rip.........inače niš nekoristim osim play ,stop.....ko treba serial za pro verziju......šaljem
![]()
somebody@globalnet.hr
@coma...poslo na PM....
@bigboss....jel ok?
@brzi....ujedinjuje sve potrebne funkcije....
fala
...potrebno je skinut samo 5.1full verziju,pa kad upišeš serial(šatro si nadokupio),postane Pro verzija.......
meni šljaka......![]()
...ili skinite sa kazaa....
hvala, meni radi!
a i nije neka prevelika razlika između ful verzije i free verzije. kolko sam skuzio ovdje samo mozes przit cd-e i mp3-waw. a za to imam npr. nero i CDex
Nero i cd-da extractor. Neka bude barem nešto legalno![]()
...nero je standard,bez njega nemreš niš,al kad imaš nekaj kompletno to čoveka veseli........makar ni ja preveč ne koristim Winampa......
Bookmarks