Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 46

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    wp
    Operater
    t-mobile
    Godina
    35
    Bodovi
    27.294
    Nivo
    40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Bodovi: 27.294, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Moja stara je zvala prije par godina nekog covjeka(negdje na moru)covjek nije naplacivao usluge gatanja ali je jako tesko bilo doc do broja.
    I tak ona njega nazvala,covjek joj sve zivo ispogađao,na kraju joj rekao gospođo ko to place iza vas sa medvjedicem u ruci i moja stara se okrene,ono moja sestra drzi medvjedica u ruci place.Stara se sasrala živa i poklopila slušalicu i bacila broj. lol

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    blabla....Stara se sasrala živa i poklopila slušalicu i bacila broj. lol
    Interesantno kako je svatko cuo za nekog al nitko nema konkretan broj ili osobu.. I na ovom forumu a i uzivo.. a ako ima onda je shema da ga je odma bacio! I to dramaticno!

Ja osobno ne vjerujem u to jer su ti ljudi testirani i u kontroliranim uvjetima nitko od njih nije uspio ponoviti gatanje, telekinezu, zaustavljanje sata, savijanje zlice i to...

A ako je netko dovoljno nesiguran i naivan da se obrati takvoj spodobi onda normalno da je otvoren i povjerovati u prorocanstvo, i onda sve sto mu se dalje desava pripisuje tom prorocanstvu...

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao sonyck Pregledaj post
    Moja stara je zvala prije par godina nekog covjeka(negdje na moru)covjek nije naplacivao usluge gatanja ali je jako tesko bilo doc do broja.
    I tak ona njega nazvala,covjek joj sve zivo ispogađao,na kraju joj rekao gospođo ko to place iza vas sa medvjedicem u ruci i moja stara se okrene,ono moja sestra drzi medvjedica u ruci place.Stara se sasrala živa i poklopila slušalicu i bacila broj. lol
    Mozes li ikako doc do broja telefona ili doznati ime covjeka i grad?unaprijed puno hvala

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ElaElaEla Pregledaj post
    Mozes li ikako doc do broja telefona ili doznati ime covjeka i grad?unaprijed puno hvala
    Evo ti dobronamjerni savjet; radije potrazi broj nekog psihologa koji ce ti pomoci da sama preuzmes odgovornost i kontrolu nad svojim zivotom pa ti nece trebati takve babe da te vode i muzu...

+ Odgovori na temu

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove