meni je to crno bijelo i nije mi preko cijelog ekrana (imam n73)
Ne znam jel se sjecate starih pokemon igrica sa prvih gameboya, al bile su zarazne. e pa neki lik je napravio java gameboy emulator i unutra stavio 4 verzijelavu, crvenu, zutu i zelenu. isprobano na d750, znaci moze i k750 i w800. jos nisam isprobao ali vjerujem da se s ovim emulatorom mogu pokrenuti i ostale gameboy igrice pa ako ih imate samo se razbacajte, al da ja ne odugovlacim dalje...
http://www.sendspace.com/file/rmxk5f
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-03-2009 u 19:24
meni je to crno bijelo i nije mi preko cijelog ekrana (imam n73)
pa znam da je. to je emulator gameboy igrica i jos je beta, nema ni zvuk zasad
pogledaj kakvu ekstenziju imaju igre, ako pise recimo pokegold.gb onda mozes i njih koristit
*.gb su samo najstarije, tj. red, blue i yellow, a ove novije su *.gbc, a jos novije su *.gba...
*.gb - obicni gameboy
*.gbc - gameboy color
*.gba - gameboy advance
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
da, onda izgleda moze samo najstarije. sta god imas s tom ekstenzijom mozes pomocu winrara stavit u taj file sta se zove pokemon pack, ali onda obrisi pokemone iznutra jer ce ti se inace vrtit jako sporo
Mozda bi cak i mogao pokrenuti sve igre na to emulatoru... Sad sam gledao i nemam nijednu gb, svi su mi gbc ili gba zato sto kad koristim emulator odmah mi ga prebaci, mozes ako si negdje iz os ili okolike dati cd pa ti snimim sve, puno mi je za uploadat (300mb), ako preimenujes ekstenzije u *.gb, mozda ce raditi i najnovije, ali ce biti c/b...
Jel to možda ovo LINK???
Vjerovatno je to...
da to je to al obicno svi imaju problema s njim pa se neki lik bas potrudio i natrpopokemone unutra i onda napravio par caki da ih moze bez problema vrtit
hvala maniac al nisam blizu, samo poznam par ljudi od tamo.
e da i po ovome ništa od color ili advanced igrica, jbg
Ma i color i advance igre ti mogu ici u obicni gameboy, ali ce biti c/cb, bar mislim...
probaj, al u emulatoru pise da ne moze jer zasad mobiteli nisu dosta brzi. ne postoji emulator direktno gb-java nego gb-symbian-java sta znaci da mora radit dupli posao a po ovom kak moj trza izgleda mi ko da se muci i sa obicnim gb igrama, a kud jos s novijima
Ma, to je normalno... Ako probas pokrenuti neke gba igre na pI 100mhz, stekat ce ko blesavo...
Jel zna netko koliko to memorije troši?. Imam K700i pa me zanima jer mi piše program troši previše memorije. PS trenutno imam 353KB slobodno
Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man to fish; and you have fed him for a lifetime
Koliko ja znam postoji i iBoy za iPod. Tamo piše da se mogu .gbc igre preimenovati u .gb i da bi onda trebalo najvjerovatnije probati. Nisam probao, jer nemam iPod![]()
To sam ja komentirao na pocetku, samo im promjenis ekstenziju i trebale bi raditi, ali nece biti u boji nego c/b
Neće ni na V360v :/ sve radi, ali kada treba pokrenuti igru, mogu stisnuti što god hoću igra se neće učitati, a exit i skip frame radi. Šteta
to se zna desit i na SE. kolko sam ja skuzio i u igri kuzi samo ako duze drzis tipku znaci kad ides pokretat nije dosta kliknut nego drzat dok se ne ucita. bar meni tak radi, inace nece. znam da nije neko pametno rjesenje al je jedino koje sam naso
Dizem temu iz mrtvih, bolje nego da zapocinjem novu.
Moze li netko rec dal mogu pokemone stavit na omniu?
Frendovi igraju na Se i Nokiama pa malo za ubit vrijeme pod satom idt.
Ako netko zna
Bookmarks