Napravi full backup s Flash&Backup 3.0.53 FULL verzijom. Downloadaj YuetMod 1.5 te flashaj. Kada šalješ na servis s garancijom vrati orginalni flash. YuetMod 1.5 zato što on još koristi ABR flash, te ti (ja mislim) ne locka mob na samo jedan flash.
Postoji li mogućnost izravnog spremanja slike/zvuka/videa na memorijsku karticu? Imam v360v. To sam vidio na L7.![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Napravi full backup s Flash&Backup 3.0.53 FULL verzijom. Downloadaj YuetMod 1.5 te flashaj. Kada šalješ na servis s garancijom vrati orginalni flash. YuetMod 1.5 zato što on još koristi ABR flash, te ti (ja mislim) ne locka mob na samo jedan flash.
ne mogu naci Flash&Backup 3.0.53 svugdje na forumu pise samo da mi treba taj program, nigdje link, a na googlu ne mogu nac nista. Usput gdje da skinem taj yuet 1.5 ili koji vec i kako da ga stavim u mob. fakat sam newbie za flashanje , jel mi moze ko objasnit koji mi programi trebaju(link) i samo kako da ubacim taj yuet, unaprijed fala
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
pa bolje ti je da flashaš sa 1.8 ili diabolicom53 1.3 on mene svaki put kad nešto stavljam na mob (sliku,zvuk,video...) pita jel hoću na mobitel ili karticu.
|\/|0T0r0La
Jel netko zna možda što se treba promjeniti u seemu da bi se ta funkcija osposobila. Vjerujem da se radi o seemu 0032_0001.
sve mi radi, stavio sam si yuet v3, samo mi, kad me netko zove kaze da sam ugasio mobitel, a on mi je naravno upaljen, i tako nakon par puta tek se ja mogu javit. jel se moze to namjestit, jel to ima kakve veze sa opcijom u stilovi zvona>vibracija i zvuk> linija 1 i linija 2
Bookmarks