Evo ovako,imam problem sa vistom,final edition:
Imam onaj modem od t-coma(Siemens adsla-100-I),i njegove drivere koje sam dobio.Spaja se prek usb,al ga vista ne prepoznava,niti drivere.Probal sam nekaj nači na netu,al uzalud!
Kaj da napravim?![]()
Evo ovako,imam problem sa vistom,final edition:
Imam onaj modem od t-coma(Siemens adsla-100-I),i njegove drivere koje sam dobio.Spaja se prek usb,al ga vista ne prepoznava,niti drivere.Probal sam nekaj nači na netu,al uzalud!
Kaj da napravim?![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Ukratko ništa... Duža verzija ništa... Driveri za taj "modem" ni ne postoje za vistu... Inače je modem loš da ne može biti lošiji, ali ajde pustimo to na stranu nego činjenica je da driveri ne postoje. Znači preostaje ti ili čekati da netko napravi drivere, datum za to je vjerojatno 32.13. ove godine (iliti na sv.Nikad), a druga solucija je get a new modem.I trebaš paziti da ima mrežni konektor da ga možeš spojiti nezavisno od OS-a, dakle bez drivera.
Vjerujem da ti nije do novog modema pa zato predlažem Win XP + Vista dual boot pa kad ti se surfa odeš si fino na XP, zasad drukčije neće ići.![]()
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
taj modem nema mrezni prikljucak
.ıllılı.ıl.lı. I Love Techno! .ıl.lı.ılıllı.
MUSIC @ djdevelox.filefront.com
A znam da je taj modem smeče,al iskreno rečeno,ja nisam do sada imal problema sa njim pa ono,bezveze mi je zbog viste sada ići kupovati neki drugi,mislio sam da ima nekakvo riješenje bez kupovine drugog.
hvala na odgovorima.![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
Imamo isti problemzato sada nemam vistu..
Ta Vista me podsjeća na prvi XP koji sam imao,(bez SP1 je čak bio i falilo je brdo drivera) zato ju ne preporučujem instalirati,naravno osim ako ju samo želite probat na 2-3 dana,za pravo korištenje dok god ne izbace prvi SP za nju jer će vam pojest i živce i vrijeme koje ćete potrošit na traženje drivera.
Sad cu mozda skrenut malo sa teme, al ne tako daleko, kad smo vec kod drivera....al mi moze netko objasnit zsto nepasu driveri od xp na vistu?! radi cega ne rade da su kompatibilni?!
Nekuzim tu proveduru sa driverima?! npr. imam win xp i ne pasu mi diveri od npr.98?! zakaj se to tak radi ili to tak mora bit?!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Vista je za razliku od XP-a rađena od nule-potpuno novi OS a XP je na platformi Win 2000/NT-a.
Znači totalno drugačija struktura SVEGA i osim toga i zbog sigurnosnih razloga ne rade isti driveri.
Bookmarks