Odlicno! Samo tako nastavi!!!![]()
Eto mene opet. Site je updejtan u malom zakasnjenju, jer sam imao dosta drugog posla.
Sada se na stranici nalaze 18 animacija, 65 igara, 71 polifona melodija, 67 slika, 1 tema.
Java igre koje se nalaze na sajtu su kompletno nove. Stare su uklonjene radi pomanjkanja prostora.
Tema je izradjena koristeci Theme Creator Pro 3G program, ver 3.1.260. Rijec je o mojoj prvoj temi za SE T610, ali mislim da cete ipak biti vise nego zadovoljni rezultatom. Svakako javite vasa misljenja.
Screen Shot:
![]()
Sve ovo na mojoj WAP/WEB stranici:
T610world
UZIVAJTE !!!
Zadnji uredio domagoj : 29-12-2003 u 00:07
A closed mouth gathers no foot.
Odlicno! Samo tako nastavi!!!![]()
Tema mi izgleda odlično i otišao sam je skinuti preko wap-a ali mi napiše "Stavka nije podržana, ne može se preuzeti". O čemu se radi?
Stvar je u tome, da kad radim neku temu, hocu da bude savrsena u svakom pogledu. Nadam se da je ova, za prvu, izvrsna. Zivciraju me ljudi, koji naprave izvrsnu temu, da bi je jednom sitnicom usrali do jaja.
Svi fajlovi su id sada u .zip paketima imenovanima po sadrzaju koji je unutra ( ANIMACIJE.zip, SLIKE.zip... itd. ) Zao mi je zbog toga, ali nemam vise mjesta na serveru. Od sada, samo preko WEBa...![]()
![]()
![]()
Bookmarks